Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Ο Κατσουράνης στα χνάρια του Γαρδέλη είναι μόνο η αρχή

Το χρήμα δεν το εμίσησαν πολλοί. Αυτές είναι ρομαντικές παρελθοντολογίες (αν μάλιστα θέλετε και δύνασθε, δώστε 10.000 ευρώ σε κάποιον και θα το αποδείξετε). Την ξεφτίλα ή την ατίμωση ίσως. Την δόξα της συμμετοχής στην μυθολογία του ελληνικού καλτ, όμως, όχι μόνο δεν την μίσησε κανείς, αλλά όλοι διαχρονικά την επιδίωξαν με λύσσα.

Το χρήμα δεν το εμίσησαν πολλοί. Αυτές είναι ρομαντικές παρελθοντολογίες (αν μάλιστα θέλετε και δύνασθε, δώστε 10.000 ευρώ σε κάποιον και θα το αποδείξετε). Την ξεφτίλα ή την ατίμωση ίσως. Την δόξα της συμμετοχής στην μυθολογία του ελληνικού καλτ, όμως, όχι μόνο δεν την μίσησε κανείς, αλλά όλοι διαχρονικά την επιδίωξαν με λύσσα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό άρθρο (http://www.sport-fm.gr/article/293067) ο Κώστας Κατσουράνης έκανε ένα guest star πέρασμα –υποδυόμενος τον εαυτό του- από τα γυρίσματα του ριμέικ του θρυλικού «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Το έναυσμα είναι άκρως δελεαστικό. Κι ο επαγγελματικός προσανατολισμός μια πολύ σοβαρή ιστορία για να την αφήσουμε στα χέρια των ειδικών. Οι καθημερινοί τους ρόλοι στο γήπεδο, άλλωστε, αποτελούν για πέντε απ’ αυτούς το ιδανικό εφαλτήριο για την επόμενη επαγγελματική τους εκτόξευση:

Γιώργος Καραγκούνης
Ρόλος: Πρώτη γραμμή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Διότι: Κάθε μπλοκ έχει ανάγκη από έναν παθιασμένο διαμαρτυρόμενο, ο οποίος δεν θα σταματήσει να κάνει μούτες, να ανοίγει τα χέρια γκρινιάζοντας κάθε φορά που τα ΜΑΤ τον σπρώχνουν λίγους πόντους πιο πίσω και να μιλάει πειστικά στους δημοσιογράφους εξηγώντας το δίκαιον των αιτημάτων του, την ώρα που «βουτάει» με μαεστρία στην καρδιά της σύγχρονης κοινωνικής παράνοιας.

Φρανσουά Μοδέστο
Ρόλος: Κολλητός του Τζακ Σπάροου στους επόμενους «Πειρατές της Καραϊβικής».
Διότι: Είναι Κορσικανός και άρα μπορεί να περιβάλλει το παρελθόν του με αχλύ μυστηρίου μόνο και μόνο λόγω καταγωγής και διότι, διάολε, με αυτό το επιτηδευμένα ανέμελο κατσαρό μαλλί και την μπρονζέ λάγνα ματιά του στο πλάι του Τζόνι Ντεπ, θα κάνει τα κοριτσάκια να γεμίσουν τις τουαλέτες των κινηματογράφων για ν’ αλλάξουν εσώρουχο.

Σεμπάστιαν Σάχα
Ρόλος: Ένας από τους νεκρούς στον προθάλαμο του σπιτιού του Πατσίνο, στο «Scarface».
Διότι: Διότι, ακόμα κι αν είναι το «καλύτερο παιδί» -ή μάλλον το δεύτερο καλύτερο, γιατί η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη απ’ τον Πλούταρχο- έχει τίγκα badass φάτσα. Με αυτή, είναι λογικό να τον φανταστείς μ’ ένα minigun στο χέρι και περισσό θράσσος να μπουκάρει στο σπίτι του «μεγάλου» για να τον καθαρίσει και τελικά, μαζί με πολλούς άλλους, να ξεπαστρεύεται από τον «little friend» που βγήκε στο κεφαλόσκαλο για να τον χαιρετήσει.

Μοϊσές Ουρτάδο
Ρόλος: Στάντμαν στον «Transporter», Τζέισον Στέιθαμ.
Διότι: Μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά. Και διότι, ως αθλητικός, γυμνασμένος και θαρραλέος τύπος, θα έβγαζε το ψωμί του με άνεση. Υπάρχει πιο «επικίνδυνη σκηνή» από το να προσπαθείς να ανακόψεις τον Μέσι;

Βίκτορ Βιτόλο
Ρόλος: Αστυνομικός στο Slumdog Millionaire ΙΙ
Διότι: Η ευλυγισία του θα τον βοηθήσει στο να κυνηγάει παιδάκια ισορροπώντας σε σωλήνες ύδρευσης, στις χωματερές της Βομβάης. Κυρίως, όμως, διότι θα μπορούσε να δώσει μια εξτρά κωμική διάσταση υποδυόμενος το «όργανο» που σφαλιαρίζει τον Τζαμάλ Μαλίκ, την ώρα που ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση στο τμήμα.

Γιάννης Τσάουσης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x