Γιώργος Χελάκης

Ο Ραούλ Μπράβο «φταίει» που πήγε για πάσα…

Εκτός από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια ομάδα υπάρχει και το φιλότιμο. Ο επαγγελματικός εγωισμός. Οι αγωνιστικές αδυναμίες δεν κρύφτηκαν στο Μπορντό. Φάνηκε όμως η διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού να το παλέψουν. Και το να παλέψουν παρά τον αιφνιδιασμό από το γρήγορο γκολ του Γκουργκίφ και την κάρτα που πήρε νωρίς ο Τοροσίδης.

Εκτός από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια ομάδα υπάρχει και το φιλότιμο. Ο επαγγελματικός εγωισμός. Οι αγωνιστικές αδυναμίες δεν κρύφτηκαν στο Μπορντό. Φάνηκε όμως η διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού να το παλέψουν. Και το να παλέψουν παρά τον αιφνιδιασμό από το γρήγορο γκολ του Γκουργκίφ και την κάρτα που πήρε νωρίς ο Τοροσίδης. Μέχρι το 88’ οι Γάλλοι έβλεπαν τον χάρο με τα μάτια τους παρά την εμφανή ανωτερότητά τους μέσα στο γήπεδο. Τυχεροί ήταν οι παίκτες του Λοράν Μπλαν. Ο Λούα Λούα έμεινε για ενενήντα λεπτά στο παιχνίδι χωρίς να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό. Ο Ντάτολο πάλι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Ίσως από τους δύο τους έπρεπε να ξεκινήσει τις αλλαγές ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Με την αποβολή του Ντάρμπισαϊρ φάνηκε ότι το ματς τελείωσε. Ο Μήτρογλου (γεννημένος σκόρερ) είχε διαφορετική γνώμη και αναστάτωσε τον Μπλαν. Η αποβολή του Ντιαρά έκανε το ματς ρώσικη ρουλέτα. Ναι, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση χωρίς οι Γάλλοι να μπορούν να μιλήσουν για αδικία. Η μια κάποια υπεροψία της Μπορντό μετά το πρώτο γκολ και το δοκάρι του Γκουργκίφ, θα μπορούσε να πληρωθεί ακριβά. Δεν έγινε γιατί ο Ραούλ Μπράβο προτίμησε να γυρίσει στον Μήτρογλου αντί να κεραυνοβολήσει τον Καρασό.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού του δίνει τα περιθώρια να ανασυνταχτεί. Με τον ποδοσφαιρικό εγωισμό που έδειξε στο «Σαμπάν Ντελμάς» οδηγό, μπορεί να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα αρχής γενομένης στο ντέρμπι της Κυριακής. Γιατί η… καταστροφή δεν ήρθε ακόμα. Θα έρθει όμως αν χάσει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x