Γιώργος Χελάκης

Με προπονητή τον Κετσπαγια η φιέστα θα πήγαινε περίπατο…

Μια χαρά τα γράφει η Ευγενία. Πάμε για φιέστα, μούρλια στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι οπαδοί που θα καταφτάσουν στις εξέδρες έχουν κάθε λόγο να δυσανασχετούν με το άδοξο τέλος του Ερνέστο Βαλβέλδε από τον Ολυμπιακό. Εδώ που τα λέμε δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει φιέστα υπό το καθεστώς μουρμούρας.

Μια χαρά τα γράφει η Ευγενία. Πάμε για φιέστα, μούρλια στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι οπαδοί που θα καταφτάσουν στις εξέδρες έχουν κάθε λόγο να δυσανασχετούν με το άδοξο τέλος του Ερνέστο Βαλβέλδε από τον Ολυμπιακό. Εδώ που τα λέμε δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει φιέστα υπό το καθεστώς μουρμούρας.

Συνέβη κι όταν ο Ριβάλντο τα έσπασε με τον Κόκκαλη ακριβώς πριν δυο χρόνια. Και τότε ο κόσμος εμφανιζόταν σκασμένος από την απομάκρυνση του μεγάλου αστεριού. Ανεξάρτητα πάντως από την γκρίνια της στιγμής, ο οπαδός είναι πάντα με αυτούς που μένουν. Δεν είναι όμως πάντα και με αυτούς που έρχονται. Αυτός είναι ο λόγος που ο κ. Μώραλης διαβεβαίωνε σε όλους του τόνους ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα για προπονητή χωρίς να έχει συμφωνήσει με κάποιον.

Η δήλωση του κ. Μώραλη έχει αξιοπιστία ανάλογη με εκείνη του κυβερνητικού εκπροσώπου όταν διαψεύδει επικείμενο ανασχηματισμό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και για τις αμοιβές των συνεργατών που θα φέρει μαζί του. Πρόκειται για συμφωνία και όχι για υπογραφές κάτω από καθαρογραμμένο συμβόλαιο.

Η γιούχα που θα έπεφτε στην φιέστα με ανακοινωμένη την πρόσληψη του Κετσπάγια, θα ήταν άνευ προηγούμενου. Μην βιαστεί κανείς να υποθέσει ότι οι οπαδοί έχουν πρόβλημα με τον Κετσπάγια ή υποτιμούν τις επαγγελματικές ικανότητες του. Το πρόβλημα το έχουν με τον Κόκκαλη που δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με έναν πετυχημένο προπονητή και πάει να τη βγάλει «σπαρτιάτικα». Ο οπαδός κατανοεί ότι η επιλογή Κετσπάγια αποπνέει φτήνια όχι μόνο σχετικά με τις δικές του απολαβές αλλά με τις μειωμένες δαπάνες για την ενίσχυση της ομάδας. Εδώ είναι που σκαλώνει το πράγμα. Ωστόσο πρέπει να γίνει μια επισήμανση. Οι οπαδοί έχουν χάσει την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι δεν γίνεται να απομακρύνεις έναν πετυχημένο προπονητή.

Πετυχημένος ήταν και ο Μπάγιεβιτς αλλά οι οπαδοί απαίτησαν την κεφαλή του επί πίνακι. Τώρα τι να πουν στον Σωκράτη Κόκκαλη; Άλλωστε η πρόσφατη τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ήταν σαφής: Η πρόταση που κάναμε στον κ. Βαλβέρδε λάμβανε υπόψη της τη νέα οικονομική πραγματικότητα.. Όσα ειπωθήκαν φανερώνουν την μια όψη του νομίσματος. Η άλλη αφορά τα….τερτίπια του Βαλβέρδε όταν ο Κόκκαλης «ήταν ζεστός» για την παραμονή του. Ο κόουτς με τον μάνατζέρ του καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να σκοντάψουν πάνω στο παντοδύναμο Δ.Σ. της ΠΑΕ και να βγάλουν τελευταία φορά εισιτήριο από Αθήνα για Μαδρίτη.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, κάποιος από το Δ.Σ. είπε στον Κόκκαλη ότι δεν γίνεται φιέστα με ανακοίνωση που θα λέει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x