Γιώργος Χελάκης

Πέρσι, του πήρε την ταυτότητα ένας- κάποιος Σεγούρα…

Για μια φορά ακόμα ο φίλος μου ο Μιαούλης, βρήκε το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του τελικού στο Κύπελλο. Στην ανάλυσή του ο Κώστας καταλήγει ότι ο Μπάγεβιτς και ο Βαλβέρδε θέλουν τον τίτλο περισσότερο από τους παίκτες που προπονούν.

Για μια φορά ακόμα ο φίλος μου ο Μιαούλης, βρήκε το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του τελικού στο Κύπελλο. Στην ανάλυσή του ο Κώστας καταλήγει ότι ο Μπάγεβιτς και ο Βαλβέρδε θέλουν τον τίτλο περισσότερο από τους παίκτες που προπονούν.

Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα. Ο Νικοπολίδης ανανέωσε, ο Πατσατζόγλου πάει στην Κύπρο, ο Άντζας με τον Τζόρτζεβιτς το «κόβουν», ο Μενδρινός ζήτησε περισσότερα από όσα του προσφέρονται, ο Ζεβλάκοφ θέλει δύο χρόνια συμβόλαιο. Όλα γνωστά από πριν. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του τελικού τίποτα από τα παραπάνω δεν «κουνιέται». Σε ό,τι αφορά τον Βαλβέρδε, όμως, πιθανή ήττα του Ολυμπιακού θα τον στείλει Ισπανία μια ώρα αρχύτερα. Οι χειρισμοί του μάνατζέρ του και οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος χάλασαν τον «ψυχισμό» του προέδρου. Κι όπως όλοι ξέρουν όταν χαλάει ο «ψυχισμός» του προέδρου πάνε περίπατο οι απόψεις όλων των άλλων, οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και οι κάθε λογίς συλλογικές διαδικασίες. Ο πρόεδρος έχει το αποκλειστικό προνόμιο να επικοινωνεί απευθείας με την ερυθρόλευκη εξέδρα. Αν κατακτηθεί το νταμπλ ο πρόεδρος θα κάνει αυτό που γουστάρει η εξέδρα. Καλό είναι όμως να ξέρει ο Βαλβέρδε ότι στην πρώτη στραβή αντί να πάει στου Ρέντη θα πρέπει να πάει κατευθείαν στα γραφεία των δικηγόρων. Θα του χρειαστούν για να πάρει κάποια στιγμή όσα αναγράφονται στο συμβόλαιό του…

Ο Μπάγεβιτς θέλει το Κύπελλο για προσωπικούς και γενικότερους λόγους. Πέρσι το έχασε από τον Ολυμπιακό του Πέπε Σεγούρα. Το χειρότερο είναι ότι ο Ισπανός του άνοιξε ένα λάκκο και τον έριξε μέσα. Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έπαιξε φουλ επιθετικά και ο Ολυμπιακός του έριχνε τρία με αντεπιθέσεις. Ζημιά μεγάλη για το γόητρο ενός πατενταρισμένου εγωιστή, όπως ο Ντούσκο. Φέτος και να θέλει η ΑΕΚ να παίξει επιθετικά τον Ολυμπιακό, δεν το μπορεί. Ο Μπάγεβιτς θα «σφίξει» πίσω για να μην πάθει καμιά ζημιά και θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς. Μετά τον Μπλάνκο πιο επικίνδυνοι παίκτες του θα είναι ο Κυργιάκος με τον Μαϊστόροβιτς. Η νίκη θα δώσει βαθιές αναπνοές στον Μπάγεβιτς που τώρα τελευταία κινδυνεύει από τον ίδιο τον εαυτό του. Παίκτες τσακώνονται μεταξύ τους, ο ίδιος τσακώνεται με παίκτες και όλα τούτα τα καταπίνει αμάσητα στο όνομα μιας ομάδας που δεν πρέπει να αποδυναμωθεί για να πετύχει τον στόχο της. Αν λοιπόν ο στόχος της πάει περίπατο θα μείνουν οι φαγωμάρες κι ένας Μπάγεβιτς που τα ανέχτηκε όλα… Γι’αυτό θέλει την κούπα ο κόουτς. Όχι γιατί κινδυνεύει να πέσει χαμηλά στην εκτίμηση του Θανόπουλου και των υπολοίπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Αυτοί είναι εκεί για να του λένε πόσα λεφτά… δεν υπάρχουν και τίποτα παραπάνω. Κάποτε ο Μπάγεβιτς ταυτιζόταν με την ΑΕΚ γιατί απλά βρισκόταν πάνω από όλους και όλα όσα τη συνιστούσαν. Τώρα ταυτίζεται με την ΑΕΚ γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτόν. Απλά πράγματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x