Γιώργος Χελάκης

Ο Showman  Kώστας Μπότος μπορεί να φέρει τον Γκαλάς

Σέβομαι μέχρι εκεί που δεν παίρνει τους έλληνες μάνατζερ και τις προσπάθειες που κάνουν να διευρύνουν κάθε χρόνο την πελατεία τους. Ασφαλώς όλοι κρίνονται από τις επιδόσεις του και ανάμεσα τους υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Θα μου επιτρέψετε να αφήσω εκτός από κάθε σύγκριση τον  Κώστα Μπότο. Ο κοκέτης "μάνατζερ των μεγάλων επιτυχιών" ξεφεύγει από τα όρια που καθορίζουν έναν επαγγελματία του χώρου και αξιολογούν την δουλειά του. Ο  Κώστας Μπότος είναι Showman. Εδωσε στη δουλειά του ατζέντη νέα διάσταση με στοιχεία show. Ο Μπότος είναι μάνατζερ, showman και σελέμπριτι ταυτόχρονα.

Σέβομαι μέχρι εκεί που δεν παίρνει τους έλληνες μάνατζερ και τις προσπάθειες που κάνουν να διευρύνουν κάθε χρόνο την πελατεία τους. Ασφαλώς όλοι κρίνονται από τις επιδόσεις του και ανάμεσα τους υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Θα μου επιτρέψετε να αφήσω εκτός από κάθε σύγκριση τον  Κώστα Μπότο. Ο κοκέτης "μάνατζερ των μεγάλων επιτυχιών" ξεφεύγει από τα όρια που καθορίζουν έναν επαγγελματία του χώρου και αξιολογούν την δουλειά του. Ο  Κώστας Μπότος είναι Showman. Εδωσε στη δουλειά του ατζέντη νέα διάσταση με στοιχεία show. Ο Μπότος είναι μάνατζερ, showman και σελέμπριτι ταυτόχρονα. Ενημερωμένος για την τελευταία λέξη της ιταλικής μόδας με αποστόμωνε πριν από λίγα χρόνια στην  Κύπρο με τα παρακάτω λόγια "φίλε μου η διαφορά μας με τον Αναστόπουλο είναι ότι εγώ ράβομαι στο Μιλάνο ενώ εκείνος απλώς ντύνεται"! Βαριές κουβέντες που δείχνουν τη διαφορά ενός - έστω - σπουδαίου μάνατζερ από ένα κοσμοπολίτη της μπάλας.

Αυτός είναι ο  ώστας Μπότος είτε διαπραγματεύεται την πώληση του Ζιλμπέρτο Σίλβα είτε την εξασφάλιση των δικαιωμάτων ενός πιτσιρικά που παίζει στη Δ' Εθνική.

Ολα είναι θέμα στυλ. Εκεί κάθε σύγκριση με τον Μπότο είναι αδύνατη. Ο "μάνατζερ των μεγάλων επιτυχιών" περιπλανιέται με άνεση από την πώληση ενός παγκοσμίου ποδοσφαιρικού αστέρα μέχρι την συμμετοχή του σε επικερδείς χρηματιστηριακές δραστηριότητες στην άλλη άκρη της γης. Οι αφηγήσεις του τόσο συναρπαστικές που σε αναγκάζουν να προσπερνάς τις συνηθισμένες δημοσιογραφικές πρακτικές της διασταύρωσης. Αλλωστε όταν αφηγείται ο  Κώστας Μπότος, σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός. Πέρσι η πληροφορία ότι πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συνοδεύτηκε με μια ακόμα. Οτι τη δουλειά θα κάνει ο  Κώστας Μπότος. Οι περισσότεροι μίλησαν για μια ακόμα εντυπωσιακή διαρροή από αυτές που συνηθίζει ο μάνατζερ. Η δουλειά όμως έγινε και ο  Κώστας Μπότος έριξε λίγη ακόμα χρυσή σκόνη γύρω από το όνομα του.

Χτες η "Sportday" αποκάλυψε ότι στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο διεθνής γάλλος αμυντικός και αρχηγός της Άρσεναλ Γουίλιαμ Γκαλάς. Αν επρόκειτο για ένα ακόμα από τα πολλά fax που φτάνουν στην ΠΑΕ η πληροφορία θα έχει μικρή σημασία. Επειδή τη διαβεβαίωση ότι ο Γκαλάς μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό, έδωσε ο Showman  Κώστας Μπότος ας είμαστε προσεκτικοί. Οπως λέει και ο ίδιος "τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τον  Κώστα Μπότο"!...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x