Γιώργος Χελάκης

Καβάλα στο άσπρο άλογο ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο καιρός που ανέμιζαν…βατράχια και φωτοτυπίες με πεντοχίλιαρα έχει περάσει. Ο Χατζηχρήστος κατάπιε όσα βαριά και ασήκωτα είχε πει εναντίον του. Στο φιλικό των βετεράνων με τον Ιωνικό, ο Μπάγεβιτς όχι μόνο χειροκροτήθηκε θερμά αλλά ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος πήρε το καθαρό μήνυμα: Δώστε λεφτά στον Ντούσκο να κάνει μεταγραφές. Εύκολο να το ζητάς, δύσκολο να γίνει. Όχι γιατί ο Θανόπουλος είναι τσιγκούνης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και να θέλει, αδυνατεί να υποσχεθεί οτιδήποτε στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Μανωλά

Ο καιρός που ανέμιζαν…βατράχια και φωτοτυπίες με πεντοχίλιαρα έχει περάσει. Ο Χατζηχρήστος κατάπιε όσα βαριά και ασήκωτα είχε πει εναντίον του. Στο φιλικό των βετεράνων με τον Ιωνικό, ο Μπάγεβιτς όχι μόνο χειροκροτήθηκε θερμά αλλά ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος πήρε το καθαρό μήνυμα: Δώστε λεφτά στον Ντούσκο να κάνει μεταγραφές. Εύκολο να το ζητάς, δύσκολο να γίνει. Όχι γιατί ο Θανόπουλος είναι τσιγκούνης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και να θέλει, αδυνατεί να υποσχεθεί οτιδήποτε στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Μανωλά. Αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η συνάντηση προέδρου και προπονητή. Τώρα, το προγραμματισμένο ραντεβού αναβλήθηκε για μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Η αναβολή έγινε με πρωτοβουλία του κ. Θανόπουλου. Να συναντηθεί με τον Μπάγεβιτς αλλά τι να του πει; Ποιες δεσμεύσεις μπορεί να αναλάβει ένας πρόεδρος που κοιτάζει πίσω του και δεν βλέπει κανέναν.

Οι μεγαλομέτοχοι εμφανίζονται απρόθυμοι να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη. Μετά την θορυβώδη παραίτηση του Νικολαΐδη δήλωσαν καθαρά και ξάστερα ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν. Έτσι ερμηνεύεται η τοποθέτησή τους ότι παραχωρούν την ΠΑΕ χωρίς ουσιαστικά ανταλλάγματα. Δηλαδή χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στην τσέπη τους. Η δήλωση τους, δεν φάνηκε να συγκινεί κανέναν. Δια της εις άτοπον επαγωγής, ο μόνος που θα μπορούσε να ενδιαφερθεί ήταν (και παραμένει) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώην πρόεδρος έκανε κάποιες δηλώσεις που αφήνουν το θέμα ανοικτό για αργότερα. Το «αργότερα» φτάνει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηρεί σιγήν ιχθύος. Οι προτροπές των οπαδών τον κολακεύουν αλλά δεν τον παρακινούν. Η ναυτιλία περνάει δύσκολες ώρες και οι καιροί δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα. Ο Μελισσανίδης αφήνει να «σφίξουν τα γάλατα» όσο γίνεται περισσότερο. Αν τελικά κάνει την κίνηση, αυτή θα γίνει την τελευταία στιγμή. Θα πρόκειται για παράδοση άνευ όρων. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα αντί να έρθει καβάλα σε άσπρο άλογο ο Μπάγιεβιτς θα έρθει ο Μελισσανίδης.

Και κάτι ακόμα. Η «σωστή σειρά» ήταν να πάει ο Μελισσανίδης και να φέρει το Μπάγιεβιτς. Τώρα είναι ο Μπάγεβιτς και όλοι περιμένουν να φέρει τον Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x