Γιώργος Χελάκης

Η ΑΕΚ φουλ για την τρίτη θέση

Ένα ημίχρονο απογοήτευσης και προβληματισμού "πρόσφερε" η Ένωση στους οπαδούς της. Το ίδιο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό και για τον ΟΦΗ. Ακόμα κι ο βαθμός της ισοπαλίας θα έδινε κάποιες λίγες ελπίδες παραμονής.

Ένα ημίχρονο απογοήτευσης και προβληματισμού "πρόσφερε" η Ένωση στους οπαδούς της. Το ίδιο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό και για τον ΟΦΗ. Ακόμα κι ο βαθμός της ισοπαλίας θα έδινε κάποιες λίγες ελπίδες παραμονής.

Η ΑΕΚ "καβάτζωσε" τρεις βαθμούς έφτασε το "πενηντάρικο" και δείχνει στον ΠΑΟΚ που είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αν μάλιστα, βάλουμε το πρόγραμμα κάτω ο δικέφαλος του Νότου έχει περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει πιο πάνω από αυτόν του Βορρά. Πως όμως; Όχι με εμφάνιση σαν κι αυτή του β' βέρους που... ανάγκασε την εξέδρα να κυμανθεί μεταξύ μουρμούρας και γιούχας. Τι ακριβώς έγινε στα αποδυτήρια και οι παίκτες της βγήκαν αγνώριστοι ούτε ο Μπάγιεβιτς μπορεί να το εξηγήσει. Ξέρει όμως καλά ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο στόχος της δεύτερης θέσης που "στέλνει" στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάει περίπατο.

Στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα κέφια του Παντελή Καφέ και το ορθολογικό παιχνίδι του νεαρού Ταχτσίδη, ήρθε το γκολ και δημιουργήθηκαν κάμποσες ευκαιρίες. Όμως για να γίνουν αυτά "συνέβαλε" η επιλογή του Μαντζουράκη να "στήσει" την άμυνα του ΟΦΗ δεκαπέντε μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή του Μάλαρτζ. Έτσι, οι παίκτες του Μπάγεβιτς έσπαγαν αρκετές φορές το τεχνητό οφσάιντ και "εύρισκαν" αρκετούς τρόπους να χάνουν τα γκολ.
Ο ΟΦΗ πέφτει προδομένος από τις επιπολαιότητες της άμυνας του. Από τη μέση και μπροστά είναι ομάδα για να μείνει στην κατηγορία και ίσως κάτι παραπάνω. Ωστόσο με "τελειώματα" όπως αυτό του Στόλιτσα στο 92', δουλειά δεν μπορούσε να γίνει.

Το νέο πατατράκ του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον αφήνει πολύ πίσω στη μάχη για την πέμπτη προνομιούχο θέση. Για μια φορά ακόμα πιστοποιήθηκε ότι ο Άρης είναι η ομάδα με την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας μέχρι την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα «λάδι πολύ και τηγανίτα, τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x