sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Χατ-τρικ μετά από 1.727 μέρες ο Μπεργκ

Το τέταρτο χατ-τρικ στην καριέρα του σε υψηλό επίπεδο κατάφερε να πετύχει ο Μάρκους Μπεργκ στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στη Λεωφόρο. Πότε είχε σημειώσει ανάλογη επίδοση ο Σουηδός φορ.

Ο Μάρκους Μπεργκ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετά από 7,5 χρόνια (!) που καταφέρνει να πετύχει τρία γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος, αφού ο τελευταίος ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Για τον Σουηδό ήταν ιδιαίτερη η χθεσινή βραδιά, αφού κατάφερε να κάνει χατ-τρικ μετά από τέσσερα χρόνια, οκτώ μήνες και 21 μέρες.

Η πρώτη φορά που ο διεθνής άσος πέτυχε παρόμοια επίδοση ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου 2008, στη νίκη της Γκρόνινγκεν επί της Ολάντια (3-2) για το Κύπελλο Ολλανδίας.

Η αμέσως επόμενη ήταν περίπου τρεις μήνες αργότερα (20 Δεκεμβρίου 2008), όταν στο εντυπωσιακό 5-2 της ομάδας του κόντρα στη Ρόντα για την Eredivisie κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές.

Το επόμενο χατ-τρικ ήταν στις 16 Μαΐου 2009, όταν η Γκρόνινγκεν ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Ουτρέχτη στα πλέι οφ του ολλανδικού πρωταθλήματος και το τελευταίο μέχρι και το χθεσινό ήταν στις 16 Ιουνίου 2009, στη νίκη της εθνικής ελπίδων της Σουηδίας απέναντι στη Λευκορωσία για το Euro U-21 2009.

Το sport-fm.gr έψαξε και βρήκε μερικά από τα κατορθώματα του 27χρονου άσου μέχρι να φτάσει στη χθεσινοβραδινή του επιτυχία

Τρία γκολ είχε πετύχει, επίσης, στη νίκη της Γκρόνινγκεν στη νίκη 5-2 επί της Ρόντα



Το χθεσινό χατ-τρικ του Σουηδού με αντίπαλο τον Άρη στη Λεωφόρο



Επίσης, έχει και ένα χατ τρικ με την εθνική Ελπίδων της Σουηδίας, στη νίκη με το επιβλητικό 5-1 επί της Λευκορωσίας.







Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x