sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τον Ιούλιο κάνει… μπαμ!

Τον μήνα Ιούλιο ο Ολυμπιακός συνηθίζει να στέλνει τον κόσμο του στο αεροδρόμιο όχι για να φύγει για διακοπές, αλλά για να υποδεχτεί τις… μπαμ μεταγραφές.

Μπορεί το λαϊκό άσμα να αναφέρει «… απόψε κάνεις μπαμ», ωστόσο ο Ολυμπιακός κάνει συνήθως… μπαμ τον Ιούλιο.

Οι ερυθρόλευκοι απέσπασαν το πολυπόθητο «ναι» του Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος γίνεται ένα ακόμη μεταγραφικό «ΜΠΑΜ» που θα ακουστεί από την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη για λογαριασμό των Πειραιωτών τον μήνα Ιούλιο.

Ο Αργεντινός αναμένεται μέσα στην ημέρα να πατήσει Ελλάδα με τους φίλους της ομάδας να ετοιμάζονται να φορέσουν τα ερυθρόλευκα τους και να πάνε στο Ελ. Βενιζέλος για να τον υποδεχτούν.

Το www.sport-fm.gr θυμάται τις πιο «δυνατές» μεταγραφές του Ολυμπιακού το μήνα Ιούλιο που γέμισαν το αεροδρόμιο!

Στις 13 Ιουλίου του 1988 ο Λάγιος Ντέταρι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και ο Δήμαρχος του Πειραιά μαζί με τον κόσμο τον υποδέχτηκαν καταλλήλως.



Στην εκπνοή του Ιουλίου και πιο συγκεκριμένα στις 31/7/1990 ο Ολυμπιακός πήρε τον δεύτερο κορυφαίο στράικερ του κόσμου, Όλεγκ Προτάσοφ! Ο κόσμος πήγε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Ουκρανό.



Ο Ιούλιος του 1999 ήταν ένας «καυτός» μήνας για τον Ολυμπιακό με τους Ζλάτκο Ζάχοβιτς και Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα να έρχονται στην Ελλάδα με διαφορά μιας μέρας, αναγκάζοντας τον κόσμο να… κοιμηθεί στο αεροδρόμιο.

Ο Ζάχοβιτς έφτασε στις 15 Ιουλίου του 1999:



Μία ημέρα αργότερα 16 Ιουλίου ήρθε ο Ζιοβάνι.



Στις 17 Ιουλίου του 2001 οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Στο τέλος του Ιουλίου του 2004 και πιο συγκεκριμένα στις 21 του μήνα ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε το σύνθημα του κόσμου «Κόκκαλη-Κόκκαλη σε παρακαλώ φέρε τον Ριβάλντο στον Ολυμπιακό» πράξη φέρνοντας στον Πειραιά τον Ρίμπο.



Και τον Ιούλιο του 2007 ο Ολυμπιακός αναστάτωσε τον κόσμο του. Στις 4 του μήνα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ντύθηκε στα κόκκινα, ενώ 24 ημέρες αργότερα πάτησε Ελλάδα και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Στις 22 Ιουλίου του 2010 ο Άλμπερτ Ριέρα πάτησε Ελλάδα και ο κόσμος… κοκκίνισε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x