Βόλεϊ

Τιμωρεί Κάλβο, Σεπέδα και τους άλλους Κουβανούς η ομοσπονδία βόλεϊ

Βαριές ποινές αναμένεται να επιβάλει η ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας στον Ρικάρντο Κάλβο του ΠΑΟΚ, τον Ρονάλντο Σεπέδα που αποχώρησε και άλλους 4 διεθνείς που φέρονται να βίασαν μια νεαρή Φινλανδή.

Αντιμέτωποι με κυρώσεις όχι μόνο από τη δικαιοσύνη, αλλά και από την ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας θα βρεθούν οι έξι διεθνείς παίκτες που κατηγορούνται πως βίασαν μια νεαρή Φινλανδή σε ξενοδοχείο του Τάμπερε και κρατούνται στη χώρα. Ανάμεσά τους είναι και ο Ρικάρντο Κάλβο του ΠΑΟΚ, που μάλιστα φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά στο κορίτσι που κάποιες πηγές λένε πως είναι ανήλικο (!), αλλά και ο Ρολάντο Σεπέδα, που ήταν στο ρόστερ του «Δικεφάλου» τη σεζόν που μας πέρασε.

«Θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για τη συμπεριφορά αυτή που δεν ταιριάζει στην ηθική και τις αρχές που έχουμε διδαχτεί», ανέφερε η ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας σε ανακοίνωσή της, ενώ πρόσθεσε πως συνεχίζονται οι έρευνες σε συνεργασία με τις αρχές για λεπτομέρειες που αφορούν στην υπόθεση και το βαθμό εμπλοκής κάθε αθλητή στο θλιβερό περιστατικό. «Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αθλητές μας συμμετείχαν σε πράξεις που δεν συνάδουν με την ειλικρίνεια και το σεβασμό που διέπουν το άθλημά μας και την κοινωνία μας, που υπερασπιζόμαστε από τον Ιανουάριο του 1959», προσθέτει η ομοσπονδία.

Πέραν του Ρικάρντο Κάλβο και του Ρολάντο Σεπέδα, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι αθλητές που παραμένουν υπό κράτηση είναι οι Οσμάνι Σαντιάγκο Ουριάρτε Μέστρε, Άμπραχαν Αλφόνσο Γκαβιλάν, Λουίς Σόσα Τομάς Σιέρα και Ντάριελ Άλμπο Μιράντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x