Βόλεϊ

Τερζής στον ΣΠΟΡ FM: «Ένα επίπεδο πάνω από όλους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός»

Κούρσα για δύο το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ, σύμφωνα με τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ.

Δύσκολο είναι να σπάσει το δίπολο Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, όπως δήλωσε ο Θάνος Τερζής στη νέα εκπομπή του ΣΠΟΡ 94,6, Sports Club. Ο 39χρονος πασαδόρος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία της ομάδας του, τον ανταγωνισμό με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και το αποψινό ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων.

Αναλυτικά, ο Θάνος Τερζής μίλησε στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, Εύα Ζαχαριουδάκη και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου για:

-τον ανανεωμένο ΠΑΟΚ: «Έχουμε αλλάξει πολλά παιδιά, ο προπονητής και το τιμ είναι νέοι επίσης. Πιστεύω πως θα αλλάξει ο χαρακτήρας της ομάδας. Θα είμαστε πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί κοντά στο φιλέ και στο σέρβις επίσης αρκετά δυνατοί».

-το 3-0 επί της Κομοτηνής στο Λιγκ Καπ: «Κερδίσαμε εύκολα στην Κομοτηνή, η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της μετά τα φιλικά και όλοι έχουμε μπει σε ρυθμό. Για πρώτο τεστ η απόδοση ήταν πολύ καλή. Είχαμε σταθερότητα και φτάσαμε στο 3-0. Πιστεύω πως το παιχνίδι στο Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό. Θέλουμε να μπούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους ομίλους του Champions League».

-τον ανταγωνισμό με τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα: «Η ομάδα του Ολυμπιακού πέρσι ήταν πιο έτοιμη, κυρίως στο τέλος της σεζόν. Έπαιξε ίσως ρόλο ότι πήραμε το Κύπελλο έναν μήνα πριν τα play offs και ίσως ήρθε εφησυχασμός. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά φέτος πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι. Νομίζω πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πάνω από τις άλλες ομάδες».

-το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει από νωρίς πως θα κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό. Σε αυτά τα ματς η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά προγνωστικά είναι δύσκολο να κάνεις. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ βάσει εικόνας στα τελευταία ματς έχει τον πρώτο λόγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x