Βόλεϊ

Στην αποστολή μετά από τρία χρόνια…

Ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Μάκης Κανέλλος είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με το Αζερμπαϊτζάν για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Ο πρώτος επέστρεψε σε χαλαρούς ρυθμούς και ο δεύτερος ύστερα από τρία χρόνια απουσίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι δυο τους αντικατέστησαν τους Στεφάνου και Στιβαχτή σε σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή για τα ματς με την Πολωνία.

«Η κλήση μου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού έλειπα καιρό από την Εθνική και, φυσικά, δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να καλύψω το χαμένο έδαφος, αλλά θέλω όσο πιο γρήγορα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, συμπληρώνοντας πως:

«Την ομάδα την είδα σε όλα τα ματς που έπαιξε τον τελευταίο καιρό.. Έχει πολύ ταλέντο, έχει παιδιά που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα να διαθέτει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Τζούριτς. Αυτό που χρειάζεται η Εθνική είναι μια διάκριση και όλοι θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x