Βόλεϊ

Στην άμμο των Χανίων οι πρωταθλητές!

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο Final 6 του τουρνουά Beach Volley που διοργανώνει η Volleyleague στα Χανιά δήλωσαν οι Σωτήρης Βλαχοστάθης και Αλέξανδρος Αλεξιάδης στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά beach volley που διοργανώνει για δεύτερη σερί χρονιά η Volleyleague θα διεκδικήσουν οι Σωτήρης Βλαχοστάθης και Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Οι δύο αθλητές μίλησαν στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την διεκδίκηση του τίτλου που διεκδικεί ο πρώτος ως πρωταθλητής Νότου με την Παναχαϊκή και τον Κώστα Βασιλάκο και ο δεύτερος ως πρωταθλητής Βορρά με τη Λαμία και τον Στράτο Καββαδά.

Για τις δυσκολίες που συναντάει ένας αθλητής που ασχολείται με το Beach Volley στην Ελλάδα ο Βλαχοστάθης σχολίασε: «Προπονήσεις μπορούν να γίνουν σε όλη τη χώρα, είτε υπάρχει θάλασσα, είτε όχι. Χώρες σαν την Αυστρία και την Γερμανία δυσκολεύονται να προπονούνται όλο το χρόνο λόγω του καιρού, όμως στην Ελλάδα με την απαραίτητη ανάπτυξη απ’ την ομοσπονδία, μπορούν να συνεχιστούν οι προπονήσεις και τον Χειμώνα».

Όσον αφορά το ματς για το Final 6 του τουρνουά που θα γίνει στα Χανιά, ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή νότου. Δεν προπονηθήκαμε πολύ μαζί με τον Κώστα Βασιλάκο, όμως μας βγήκε πολύ καλή χημεία και με λίγη τύχη, το πήραμε», ενώ σχετικά με τη συμμετοχή ερασιτεχνών στο τουρνουά σχολίασε:

«Όταν παίζεις στη σάλα το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι πιο δύσκολο να παίζεις στην άμμο. Κάποιοι ερασιτέχνες -ειδικά στα Χανιά- έχουν την δυνατότητα να παίζουν όλο το χρόνο beach volley και ίσως αυτό τους δώσει πλεονέκτημα. Θα φανεί».

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης ανέφερε: «Ούτε εμείς με τον Στράτο έχουμε προπονηθεί αρκετά μαζί, όμως έχουμε δεθεί και έχουμε βρει πολύ καλό ρυθμό. Η διοργάνωση μέχρι τώρα είναι άψογη, σε πολύ καλό επίπεδο και ανυπομονώ να ξεκινήσει στα Χανιά», ενώ για τη δυσκολία να αντιμετωπίσουν ερασιτέχνες, ανέφερε: «Υπάρχουν άτομα στο χώρο του μπιτς βόλεϊ που δεν παίζουν στη σάλα, άρα έχουν περισσότερη εμπειρία στην άμμο. Είναι δυσκολότερο να τους αντιμετωπίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x