Βόλεϊ

Σε απολογία ο Νικηφορίδης

Σε απολογία κλήθηκε από το ΤΑΑ Άρης ο Στέλιος Νικηφορίδης για την Παρασκευή, ώστε να απολογηθεί για τα παραπτώματα που έχει υποπέσει και έχουν εκθέσει τους «κιτρινόμαυρους».

Επίσης, στους Θεσσαλονικείς συνεδρίασαν για να χαράξουν το πως θα κινηθούν στην απολογία τους στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για τα επεισόδια στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της VolleyLeaague. Η συγκεκριμένη διαδικασία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου το ΔΣ του ΤΑΠ ΑΡΗΣ με πρώτο και κύριο θέμα τη συμπεριφορά του βολεϊμπολίστα Στέλιου Νικηφορίδη και την απολογία του ΤΑΑ Άρης στα αρμόδια όργανα μετά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στον αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ στη Μίκρα για την τέταρτη αγωνιστική της Volleyleague την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. Το συμβούλιο αποφάσισε:

1.Να καλέσει σε απολογία τον Στέλιο Νικηφορίδη την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 15.00 στα γραφεία του συλλόγου, Αλκμήνης 69, ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, προκειμένου να απολογηθεί για τα παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει.

2.Η αποχή των δικηγόρων οδηγεί σε αναβολή της απολογίας του ΤΑΑ Άρης. Η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε να γίνει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.30».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x