Βόλεϊ

Ψάχνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Τη Χάλκμπανκ θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ την Τρίτη στις 19.00 στην Πυλαία για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών και ψάχνει μία μεγάλη νίκη και μία υπέρβαση κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, ώστε να μείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πλην του τραυματία Γιάννη Παντακίδη, υπάρχουν μικροπροβλήματα με τον Ματίας Βάλκιερς και τον Γιάννη Τακουρίδη, που είναι πιθανό να προφυλαχθούν αρχικά από τον Ντανιέλε Ρίτσι. Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Κάσσανδρος Στίγγας.

Ο Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε πως: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε τη Χάλκμπανκ, η οποία είναι καλή ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που έχουμε με τραυματισμούς, αλλά κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Είναι μια ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε εμπειρίες, να αγωνιστούμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αν δείξουμε ενθουσιασμό και έχουμε καλή απόδοση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x