Βόλεϊ

Πέρασε «αέρας» από το Βραχάτι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να βρει σοβαρή αντίσταση, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι για την όγδοη αγωνιστική της Volley League και ανέβηκε βαθμολογικά.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι στο ματς που ολοκλήρωσε την όγδοη αγωνιστική της Volley League και ανέβηκε στη βαθμολογία, αφήνοντας, πάντως, σταθερά στην τρίτη θέση τους Κορίνθιους.

Το «πράσινο» μπλοκ έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους, που με Πελεκούδα και Πανταλέοντα πήραν το σετ και τη νίκη. Μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιορντάνοφ, ενώ ακολούθησαν Ράπτης και Πελεκούδας με διψήφιο αριθμό πόντων.

Κορυφαίος για τον Παμβοχαϊκό ήταν ο Ολιβέιρα που σημείωσε 17 πόντους.


Τα σετ: 21-25, 18-25, 20-25

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Δημητριάδης 1 (1 μπλοκ), Ολιβέιρα 16 (16/30 επ., 33% υπ. - 33% άριστες), Γκλαντστόουν 5 (5/9 επ.), Ρουμελιώτης 4 (4/14 επ.), Τουρνάκης 1 (1/3 επ.), Ροντρίγκο 11 (11/21 επ., 69% υπ. - 44% άριστες) / Παπαδημητρίου (λ, 45% υπ. - 30% άριστες), Δημητούλης, Ρούμπο 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Κωτσάκης 1 (1 άσσος, 75% υπ. - 50% άριστες)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Γιάκομπσεν 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Γιορντάνοφ 14 (13/28 επ., 1 άσσος), Ανδρεόπουλος 6 (5/11 επ., 1 μπλοκ, 36% υπ. - 21% άριστες), Πανταλέων 8 (5/7 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Ράπτης 12 (11/21 επ., 1 μπλοκ, 15% υπ. - 15% άριστες), Πελεκούδας 11 (6/10 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ) / Ζήσης (λ, 52% υπ. - 29% άριστες), Γαλιώτος


Ο Κώστας Δεληκώστας είπε πως: «Ο Παναθηναϊκός ήταν εξωπραγματικά καλύτερος στο σερβίς. Εμείς είχαμε κακή υποδοχή και κάναμε λάθη στην επίθεση. Με τέτοια ποσοστά δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον Παναθηναϊκό, ούτε και να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων στο τρίτο σετ. Το θέμα του διαγωνίου είναι γνωστό. Γίνονται ηρωικές προσπάθειες. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

Ο Φρίξος Κωτσάκης είπε πως: «Ο αντίπαλός μας έπαιξε εκπληκτικά. Είχε φοβερό σερβίς και έκανε ελάχιστα λάθη. Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Κλήθηκα να καλύψω το κενό του Ρουμελιώτη. Είναι ένας μεγάλος αθλητής, αλλά το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιωθούμε».

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας είπε πως: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε μία ομάδα που εάν της δώσεις δικαίωμα θα σου κάνει μεγάλη ζημιά. Ο Παμβοχαϊκός έχει καλή έδρα και αυτό το 3-0 είναι μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Φοίνικα Σύρου. Εάν πάρουμε κι εκεί θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε πολύ πιο ψηλά από τον αρχικό μας στόχο».

Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε πως: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε. Είχαμε συγκεκριμένη τακτική και μείναμε προσηλωμένοι στο σχεδιασμό μας ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παλέψαμε με τα λάθη μας. Κάναμε πολύ λίγα σε όλον τον αγώνα και για αυτό έγινε αυτό το 3-0 στη δύσκολη έδρα του Παμβοχαϊκού. Είναι μία μεγάλη νίκη. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε και συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x