Βόλεϊ

Πάτησε Μάριμπορ η Εθνική Γυναικών

Μετά από ένα πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι η Εθνική βόλεϊ Γυναικών έφτασε στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, κυνηγώντας τον άθλο της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διένυσε αρκετά χιλιόμετρα, ταλαιπωρήθηκε και έφτασε στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, μέσω Κωνσταντινούπολης, η Εθνική βόλεϊ γυναικών για το δεύτερο τουρνουά των προκριματικών του Ευρωπαϊκού.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε χθες το πρωί (10:00) από τη Θεσσαλονίκη, έφτασε μια ώρα αργότερα στην Τουρκία, όπου είχε αναμονή αρκετών ωρών.

Στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας έφτασε, τελικά, στις 20:10, ενώ δύο περίπου ώρες αργότερα έφτασε στον τελικό προορισμό της, μετά από οδική διαδρομή από την πρωτεύουσα της Σλοβενίας μέχρι το Μάριμπορ.

Εκεί θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, μετά το πρώτο τουρνουά που δεν έφερε το αποτέλεσμα που όλοι ήλπιζαν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, σχολίασε: «Πηγαίνουμε για το δεύτερο τουρνουά που είναι στα πλαίσιο της πρόκρισης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, βάση της δυναμικής των ομάδων που έχουμε άποψη και τον αποτελεσμάτων που φέραμε, η πρόκριση φαίνεται κάτι πολύ μακρινό. Παρόλα αυτά ο στόχος μας είναι να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, υπάρχει αθλητικός εγωισμός και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μια καλή παρουσία».

Από την πλευρά της η Άννα Καλαντάτζε, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική αποστολή, σημείωσε: «Πρώτα από όλα εύχομαι να ολοκληρώσουμε το τουρνουά χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη μου επίσημη αποστολή με την Εθνική, έχω μεγάλη όρεξη για να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μας, κόντρα στις άλλες Εθνικές. Ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μπορεί στο 1ο τουρνουά να μην πήραμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε, ωστόσο είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τις όποιες βαθμολογικά ελπίδες έχουμε».

Το πρόγραμμα του 2ου τουρνουά στο Μάριμπορ της Σλοβενίας
Παρασκευή 23/9
17:00, Λευκορωσία – Τσεχία
20:00, Σλοβενία – Ελλάδα
Σάββατο 24/9
17:00, Τσεχία– Ελλάδα
20:00, Λευκορωσία - Σλοβενία
Κυριακή 25/9
17:00, Ελλάδα – Λευκορωσία
20:00, Τσεχία - Σλοβενία

Τα κριτήρια για την βαθμολογία των ομάδων:
1ο κριτήρια: Ο αριθμός των νικών
2ο κριτήριο: Οι βαθμοί
3ο κριτήριο: Ο συντελεστής των συνολικών σετ
4ο κριτήριο: Ο συντελεστής των συνολικών πόντων
5ο κριτήριο: Τα αποτελέσματα στου μεταξύ τους αγώνες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x