Βόλεϊ

Έκοψε βαθμό από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, ξέφυγε στο +3 ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ, όμως η απώλεια του βαθμού αύξησε το προβάδισμα του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο +3 πριν το ντέρμπι αιωνίων και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πήρε τη νίκη, αλλά άφησε βαθμό στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 3-2 σετ του ΠΑΟΚ στην όγδοη αγωνιστική των play off της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σημαντικό βαθμό για τη μάχη του τίτλου, αφού έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο +3, μια αγωνιστική πριν τη μεταξύ τους μάχη στο κλειστό του Ρέντη και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα σε περίπτωση καθαρής νίκης στο ντέρμπι, αφού η ισοβαθμία ευνοεί τους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και καταφέρνοντας μικρά σερί έκανε τη διαφορά στο πρώτο σετ, για το 1-0 με 25-19. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να χτίζει σταθερά διαφορά για το 2-0 σετ με 25-20.

Η εικόνα του ματς άλλαξε ριζικά στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ πήρε ευρύ προβάδισμα (19-10), αποσυντονίζοντας πλήρως τους «ερυθρόλευκους», όμως αυτοί πάτησαν γκάζι με τρομερό Παγιένκ (μέτρησε τέσσερις σερί άσους) μείωσαν σε 21-19. Οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο, με τον ΠΑΟΚ να μειώσει σε 2-1 με 25-23.

Ο δικέφαλος του βορρά εμφανίστηκε ακόμα καλύτερος στο τέταρτο σετ, κρατώντας προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ με 25-20.

Στο πέμπτο σετ η μεγάλη μάχη συνεχίστηκε, με τον Ολυμπιακό να συνέρχεται και να παίρνει, τουλάχιστον, τη νίκη με 15-13.

Τα σετ: 19-25, 20-25, 25-23, 25-20, 13-15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x