Βόλεϊ

Μόνο για τη νίκη με Κνακ Ροζελάρε ο Ολυμπιακός

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Κνακ Ροζελάρε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός μετά την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στην Πολωνία και την ήττα με 1-3 σετ, υποδέχεται στις 19:00 στου Ρέντη την Κνακ Ροζελάρε για τη δεύτερη αγωνιστική και ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Οι Βέλγοι στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης γνώρισαν, επίσης, την εντός έδρας ήττα με 1-3 σετ από τη Ζιράτ.

Ο Ντάνιελ Καστελάνι δήλωσε πως: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το δεύτερό μας στο φετινό Champions League, αλλά το πρώτο στην έδρα μας, στο σπίτι μας, για αυτό κι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ανυπομονούμε να δώσουμε αυτό το ματς μαζί με τον κόσμο μας κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ο αντίπαλός μας εδώ και δέκα χρόνια παλεύει στο Champions League με κάθε αντίπαλο, έχει καλό υλικό, ταλέντα. Μια καλή ομάδα. Για εμάς, θα είναι σημαντικό το σερβίς μας και πόσο γρήγορα θα παίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο τόνισε πως: «Χαιρετώ τον κόσμο του Ολυμπιακού, χαιρετώ τη Θύρα 7. Θέλουμε να βρίσκεστε μαζί μας στο γήπεδο, να είστε μαζί με την ομάδα μας στο ματς με τη Ροζελάρε. Μετά την περυσινή κατάκτηση του Challenge Cup, βρισκόμαστε στο Champions League, στη μεγάλη "σκηνή" του βόλεϊ. Θέλουμε να βρίσκεστε μαζί μας, όπως μας στηρίξατε την περυσινή χρονιά. Πάμε να παλέψουμε όλοι μαζί, μαζί σας είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x