Stoiximan Super League

H πρώτη ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό

Την πρώτη του ενδεκάδα ως προπονητής του Παναθηναϊκού, για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Χάους Ιμ Ένσταλ (19:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Μια… πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2024/25 θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε σήμερα (29/06) στις 7:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας (sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Cosmotesport1).

Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα στο Σλάντμινγκ ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο, ανακοίνωσε την πρώτη του ενδεκάδα η οποία έχει τις γνωστές απουσίες.

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Ιωαννίδη, που βρίσκεται στην Αθήνα, τον Μπάλντοκ που η Σέφιλντ δεν του επιτρέπει να προπονηθεί ακόμα με το «Τριφύλλι», τους Κλεϊνχέισλερ, Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς που είχαν -ή έχουν- υποχρεώσεις στο Euro και πιθανότατα τους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, για να προφυλαχθούν.

Στην αρχική ενδεκάδα λοιπόν ο Λίλο θα είναι στην εστία με τους Κάτρη, Γεντβάι, Τσόκαι, Κυριόπουλο στην άμυνα, Ζέκα, Νίκας, Τρουιγιέ στον άξονα, ενώ οι Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Θ. Νταμπίζας θα είναι στην τριάδα της επίθεσης.

Στον πάγκο: Kαρακασίδης, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Γερεμέγιεφ, Βιλένα, Αράο, Μπρέγκου, Φικάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x