Βόλεϊ

Οι «εκλεκτοί» του Δρίκου

Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Τζούριτς, θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών στις αναμετρήσεις κόντρα στη Γερμανία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ, που θα γίνουν στη Λάρισα Παρασκευή και Κυριακή.

Ο αρχηγός της Εθνικής είχε απουσιάσει από τα παιχνίδια κόντρα στη Ρουμανία την προηγούμενη εβδομάδα για προσωπικούς λόγους, αλλά τώρα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ηρακλή Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά, η 12άδα της Εθνικής: Στιβαχτής, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Δαλακούρας, Κουμεντάκης, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Στεφάνου.

«Τα δύο παιχνίδια με τους Πολωνούς είναι πολύ σημαντικά για την πορεία μας στη διοργάνωση. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε με οποιοδήποτε σκορ και στα δύο ματς, θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για να βρεθούμε στην τετράδα, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο ίδιος ο Έλληνας διαγώνιος, συμπληρώνοντας πως:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή το να είναι στην Εθνική ομάδα, πόσο μάλλον το να είναι αρχηγός της και έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, αλλά όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα προσπαθήσω κι εγώ, από την πλευρά μου, για να βοηθήσω όσο μπορώ. Κι ελπίζω σύντομα η Εθνική ομάδα να πανηγυρίσει επιτυχίες, γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x