Βόλεϊ

«Να αποκατασταθεί η νομιμότητα»

Η δικαίωση του ΖΑΟΝ από το ΑΣΕΑΔ για συμμετοχή και 12ης ομάδας στη φετινή Α1 βόλεϊ γυναικών έφερε αναστάτωση στο πρώτο τη τάξει γυναικείο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης στη χώρα.

Η ομάδα της Κηφισιάς, ούσα έννομο συμφέρον να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία αντί των Βριλησσίων, ζήτησε με ανακοίνωση που εξέδωσε από την ΕΟΠΕ να πράξει το νόμιμο και να επιτρέψει τη συμμετοχή της στα μεγάλα «σαλόνια», ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στη δικαίωσή της από το Συμβούλιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς, δεδομένου ότι η απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΑΔ αποκαθιστά την ηθική και τη νομιμότητα και επιτρέπει στο σύλλογό μας να αγωνιστεί ξανά στην Α1 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόλο του θεσμού της αθλητικής δικαιοσύνης, η οποία, για άλλη μια φορά, στάθηκε στο ύψος της και μας δικαίωσε. Στο σημείο αυτό, το ΔΣ του ΖΑΟΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το δικηγόρο, Χρήστο Ηλιάδη, που επάξια τον εκπροσώπησε στο ΑΣΕΑΔ.

Μετά από αυτή την ιστορική απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η ομοσπονδία τίθεται προ των ευθυνών της και πλέον καλείται άμεσα να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, προβιβάζοντας σε αυτή ένα από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στο βόλεϊ γυναικών στη χώρα μας, τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x