Βόλεϊ

Μόνοι την… Κυριακή

Παμβοχαϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα διαξιφιστούν στο μοναδικό κυριακάτικο ματς της Volleyleague, έχοντας ξεκινήσει εντελώς διαφορετικά την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Με το ντέρμπι του Παμβοχαϊκού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να είναι το μοναδικό παιχνίδι θα συνεχιστεί την Κυριακή η δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες -που τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αγωνιστείς τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό- θέλουν να κάνουν για ακόμα μια χρονιά την υπέρβαση και να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Τα φώτα κλέβει η παρουσία των ξένων -που θεωρούνται από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα- με δύο απ’ αυτούς μάλιστα να είναι… συγγενείς, ο Ακραίος Μπόζινταρ Τσουκ του Εθνικού και ο διαγώνιος Αντέλικο Τσουκ του Παμβοχαϊκού, που είναι δεύτερα ξαδέρφια.

Η ομάδα της Βόχας θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα που γνώρισε απ’ τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα και να κάνει καλή αρχή στην έδρα του, με τον Γιώργο Κλαρούδα να σχολιάζει: «Ο Εθνικός αν και είναι πιο αδύναμος από πέρυσι παραμένει ομάδα δυνατή σε όλους τους τομείς. Εχει διαφορετική δυναμική εντός έδρας σε σχέση με εκτός έδρας. Ακόμα είμαστε στην αρχή και οι ομάδες δεν έχουν παρουσιάσει τη πραγματική τους αξία. Στη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό η ομάδα μου έδειξε δύο πρόσωπα. Στο 1ο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πέσαμε σε έναν καλό Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε καλό σερβίς και είναι ένα σημαντικό όπλο ειδικά στην έδρα μας. Θέλουμε να είναι ο κόσμος στο γήπεδο. Η παρουσία του μας βοηθάει και θέλουμε να τον κερδίσουμε με τις εμφανίσεις μας. Είναι αρχή του πρωταθλήματος αλλά σιγά, σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που ξεκίνησε με νίκη επί της Λαμίας στην πρεμιέρα, θέλει να επαναλάβει την επιβλητική αρχή που έκανε πέρυσι, με τον Σάκη Μουστακίδη να σχολιάζει:

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Εθνικό. Είναι πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Διαφωνώ με αυτούς που υποστηρίζουν πως είμαστε ομάδα έδρας. Μπορούμε να παίξουμε καλά και εκτός έδρας και το δείξαμε και στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Εθνικός έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και παίζει δυνατά και εκτός έδρας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Παμβοχαϊκός έχει τα δυνατά του σημεία αλλά έχει και αδύνατα σημεία που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε.. Περιμένω το Βραχάτι καλύτερο απ΄ ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πάμε για μια μεγάλη δοκιμασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x