Βόλεϊ

Με τον κόσμο στο πλάι της για την πρόκριση η Εθνική Ανδρών

Κάλεσμα στον κόσμο του βόλεϊ να γεμίσει το κλειστό της Κοζάνης και να βοηθήσει την Εθνική βόλεϊ ανδρών στο δεύτερο ματς κόντρα στην Ισπανία για την πρόκριση στο Euro απηύθυνε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Η ήττα στην Ισπανία δυσκολεύει την προσπάθεια της Εθνικής ανδρών, για πρόκριση στην τελική φάση του Euro, όμως ο κόσμος που θα πάει στο κλειστό της Κοζάνης στον επαναληπτικό, αναμένεται να είναι το μεγάλο του όπλο.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 σετ και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στο δεύτερο ματς κόντρα στους Ισπανούς, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/10) στις 19:00, στο κλειστό της Λευκόβρυσης, στην Κοζάνη.

Την ανάγκη για ισχυρή παρουσία στις εξέδρες τόνισε και ο Θανάσης Προτοψάλτης, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς.

«Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει και τον έχουμε αγαπήσει και γι αυτό γυρίσαμε εδώ για το κρισιμότερο παιχνίδι», τόνισε ο διεθνής ακραίος και συνέχισε: «Τους θέλουμε δίπλα μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά. Στόχος είναι η νίκη και να πάμε στο χρυσό σετ να τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με τη βοήθεια του κόσμου, θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας», είπε ο διεθνής άσος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x