Βόλεϊ

Με… ιστορία στην Ορεστιάδα

Ορεστιάδα και Κηφισιά έχουν να συναντηθούν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ επτά χρόνια και θα το κάνουν στην πρεμιέρα της Volleyleague, με εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Επτά χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί στην μεγάλη κατηγορία θα αναμετρηθούν Ορεστιάδα και Κηφισιά, το Σάββατο (25/10) στις 19.00 για την πρεμιέρα της Volleyleague.

Μετά τα θετικά δείγματα στο Λιγκ Καπ (με νίκη επί της ΑΕΚ και ήττα απ’ τον Εθνικό) η Ορεστιάδα θα επιδιώξει να αρχίσει με το δεξί τις μάχες με στόχο την παραμονή της, περιμένοντας μάλιστα τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο «Νίκος Σαμαράς».

Ο Κώστας Δεληκώστας σχολίασε τη δυσκολία της αναμέτρησης, τονίζοντας: «Μπορεί να παίζουμε στην έδρα μας αλλά η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη για μας. Είδα σε βίντεο την Κηφισιά και μου άρεσε. Έχει κρατήσει τον κορμό της και πιστεύω πως και εφέτος θα είναι πολύ ψηλά. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Ο Ισπανός Φερέρα που πήρε έχει τα χαρακτηριστικά του βραζιλιάνου Σόουζα. Δεν είναι εύκολη ομάδα και το έδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα μου δε μπορώ να πω πως είναι 100% έτοιμη. Είχαμε ανακατατάξεις στο ρόστερ και κάνουμε αγώνα για να προλάβουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Εμείς έχουμε στόχο να ζουμε τον κάθε αγώνα σαν γιορτή του βόλεϊ και θέλουμε νε το συνδυάσουμε με καλό βόλει».

Η Κηφισιά από την άλλη, θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Νικολάκη, ενώ ο Κρίστοφερ Όστιν ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα για να τον αντικαταστήσει.

Ο Κώστας Αρσενιάδης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, λέγοντας: «Η Ορεστιάδα είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που σημαίνει πολλά για το ελληνικό βόλεϊ. Την σεβόμαστε και την καλοσωρίζουμε και πάλι στην κατηγορία. Προσωπικά χαίρομαι όταν παίζω εκεί διότι ο κόσμος ξέρει βόλεϊ. Είναι πρεμιέρα και όλοι στην Ορεστιάδα θέλουν να γιορτάσουν την επιστροφή της ομάδας στην Volleyleague. Προετοιμάζουμε την τακτική μας. Θα είναι μεγάλη δοκιμασία για την ομάδα μου και περιμένω τον Όστιν να ανταποκριθεί στην πίεση και στις δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x