Βόλεϊ

Με αρνητική παράδοση

Σερί 7-0 τρέχει η Κηφισιά κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται αύριο (19:00) στο Ζηρίνειο για την 3η αγωνιστική της Volleyleague

Στην Κηφισιά θα γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με την τοπική ομάδα να υποδέχεται (19:00) τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχουχοι προέρχονται από το «διπλό» στη Γλυφάδα επί της και ο Παναθηναϊκός από το «δύο στα δύο» μετά τις νίκες του κόντρα σε ΜΕΝΤ και Ορεστιάδα.

Το εντυπωσιακό είναι πως η Κηφισιά έχει κάνει σερί 7-0 στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (4 για το πρωτάθλημα, δύο για το Λιγκ Καπ και μία για το Κύπελλο)

Ο Κώστας Αρσενιάδης, προπονητής της Κηφισιάς σχολίασε: «Είναι δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι και έχει κάνει δύο νίκες στο ξεκίνημα που τον έχουν ανεβάσει ψυχολογικά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε αρκετές αλλαγές τον τελευταίο καιρό αλλά η ομάδα σιγά, σιγά ξεπερνάει τα προβλήματα. Οσο περνάει ο καιρός δενόμαστε πιο πολύ. Αν περιορίσουμε τα λάθη μας θα πάμε καλά. Περιμένουμε όλοι να έρθουν οι φίλοι του βόλεϊ και να γεμίσουν τον Ζηρίνειο».

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που επιστρέφει σαν αντίπαλος στην Κηφησιά, την οποία οδήγησε πέρσι σε μεγάλες νίκες επεσήμανε: «Η Κηφισιά κρατάει το ίδιο στιλ βόλεϊ με καλή υποδοχή και υψηλή ταχύτητα. Αν δεν την βγάλεις έξω από τα τρία μέτρα δύσκολα κοντράρεται. Πάντα είναι περίεργο το συναίσθημα όταν παίζεις με την προηγούμενη ομάδα σου. Την αγαπώ την Κηφισιά αλλά και τα άτομα που είναι εκεί αλλά πλέον είμαι αθλητής του Παναθηναϊκού και να θέλω να κερδίσω. Η ομάδα μου είναι μια χαρά και θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο μας στο πρωτάθλημα».


Ντεμπούτο Μέρτενς για Παμβοχαϊκό

Το πρώτο τηλεοπτικό ντέρμπι του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική θα γίνει στο PAOK Sports Arena όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό (18.00, Novasports-4). Ο «δικέφαλος» που ακόμα αναζητά ξένο ακραίο στη θέση του Αμερικανού Λόουσον που... δραπέτευσε θα επιχειρήσει να τριτώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παμβοχαϊκός διεκδικεί την πρώτη του νίκη στο ντεμπούτο του Γερμανού τεχνικού Μίκαελ Μέρτεν ο οποίος έφτασε στο Βραχάτι και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλό ρόστερ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες γιατί ο Παμβοχαικός μετά και την αλλαγή του προπονητή θα παρουσιαστεί πιο επικίνδυνος . Για αυτό πρέπει εμείς να είμαστε σε όλη τη διάρκεια συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Ο Παμβοχαϊκός θα έχει στον πάγκο του τον Μίκαελ Μέρτεν ο οποίος θα έχει την ιδιότητα του μεταφραστή μέχρι να του εκδοθεί η άδεια του από τον ΣΕΠΠΕ. Ο Γερμανός τεχνικός έκανε το πρωί την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα του Βραχατίου και θα πάρει πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Ο Παμβοχαϊκός έχει στο ρόστερ του πολύ καλούς αθλητές και το διαπίστωσα και ο ίδιος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ελπίζω να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση. Είχα παίκτη το Νέμεθ στη ρουμανική Ζαλάου. Είδα τον ΠΑΟΚ σε video. Είναι πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζω ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι και στην Εθνική γυναικών όπως γνωρίζω και τους Έλληνες διεθνείς», είπε ο Μέρτεν.

Πρόγραμμα - Διαιτητές - 3η αγωνιστική

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Τζεπκινλής, Θεμελής. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μουτζούρης, Κούτκας. Γραμματεία: Παπαχρήστου.
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: Μ.Ε.Ν.Τ. - Γ.Σ.Λαμίας

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Πεχλίδης, Χατζηπαντελή. Γραμματεία: Λαδάς.
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Σαρμίδης. Γραμματεία: Γκαρίλης.
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιά 19.00: Α.Ο. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Καντλή. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00 (Novasports-4): Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Γιωγιού. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.30 (Novasports-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Καλομοίρης, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Σωτοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x