Βόλεϊ

Ξανά Ταρνατόρος στην ΕΣΑΠ

Ο Παντελής Ταρνατόρος ανανέωσε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΕΣΑΠ, όπως προέκυψε στη διάρκεια του ΔΣ της Λίγκας την Πέμπτη.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Α1 βόλεϊ των ανδρών επανεξελέγη με 11 υπέρ και ένα λευκό για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισχύει και για το υπόλοιπο ΔΣ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας περιόδου να διενεργηθεί μεταξύ 27 Ιουνίου και 6 Ιουλίου στην Ορεστιάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 106ης συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΑΠ που είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα:
Με ψήφους 11 υπέρ και ένα λευκό επανεξελέγη πρόεδρος του ΔΣ ο Παντελής Ταρνατόρος, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης πήρε όλη η σύνθεση του προεδρείου. Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Α΄αντιπρόεδρος: Χρήστος Γρόλιος. Β΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης. Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Τζίμας. Ταμίας: Κώστας Ρωμανός.

Η νέα διοίκηση θα έχει διετή θητεία και θα είναι η πέμπτη από τη σύσταση της ΕΣΑΠ το 2006. Ο Παντελής Ταρνατόρος επανεξελέγη για τρίτη φορά, καθώς είναι πρόεδρος από το 2010. Για πρώτη φορά, συμμετείχαν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου και οι εκπρόσωποι του ΑΟ Ορεστιάδας και της ΜΕΝΤ, που πήραν την άνοδο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Επίσης, στη Volleyleague ΟΠΑΠ, συμμετέχουν Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Κηφισιάς, ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΓΣ Λαμία, ΑΣ Άρης και Παναθηναϊκός ΑΟ.

Συστάθηκαν και οι Επιτροπές Πρωταθλήματος και Μεταγραφών της ΕΣΑΠ:

Επιτροπή Πρωταθλήματος: Πρόεδρος: Γιώργος Λεονταρίτης, Μέλη: Χρήστος Γρόλιος, Χρήστος Καρβούνης, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Βασίλης Γκιζάνης

Επιτροπή Μεταγραφών: Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Μέλη: Αλέξης Αλεξίου, Κώστας Ρωμανός.

Επίσης, αποφασίστηκε:

* Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 να γίνει στην Ορεστιάδα στο διάστημα μεταξύ 27 Ιουνίου 2014 και 6 Ιουλίου 2014.

* Να γίνει άμεσα συνάντηση με την ΕΟΠΕ για συζήτηση θεμάτων εφ΄ όλης της ύλης».

Ο κ. Ταρνατόρος, μετά την επανεκλογή του, τόνισε πως: «Μετά τη σημερινή συνεδρίαση στη ΓΣ, αποδείχτηκε περίτρανα και για άλλη μία φορά ότι η ΕΣΑΠ πρωτοπορεί στον αθλητικό κόσμο με το ήθος των ανθρώπων που εκπροσωπούν τα σωματεία- μέλη της Ένωσης.

Η διαδικασία των εκλογών απασχόλησε το σώμα μόλις ελάχιστα λεπτά, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο προεδρείο.

Η εμπιστοσύνη των μελών του ΔΣ είναι ιδιαίτερη τιμή. Μας "οπλίζει" με δύναμη και κουράγιο, μας τονώνει ψυχολογικά και
ηθικά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για το επαγγελματικό βόλεϊ.

Είμαστε βέβαιοι πως η Volleyleague θα προχωρήσει μπροστά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η ΕΣΑΠ έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και αυτό έχει αποδειχτεί και θα συνεχίζει να αποδεικνύεται εμπράκτως στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΔΣ για την άριστη συνεργασία που έχουμε και καλωσορίζω στην οικογένεια της ΕΣΑΠ και τα δύο νέα μέλη, τους εκπροσώπους της ΜΕΝΤ και του ΑΟ Ορεστιάδας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τα οικονομικά δεδομένα που θα επιτρέψουν στα ΤΑΑ να οργανωθούν και να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά, έτσι ώστε να έχουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, να συνεχίσουμε το πρόγραμμα εξυγίανσης.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε να είναι κοντά μας όλοι οι φορείς και ιδιαίτερα η ΕΟΠΕ και ο ΠΑΣΑΠ. Μέσα από συνεργασίες, θα βρούμε τις λύσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τη διοργάνωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ σε υψηλότερα επίπεδα. Είμαστε αποφασισμένοι να τολμήσουμε και να "ταράξουμε τα νερά" σε κάθε επίπεδο του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.

Θέλουμε να είμαστε συνεργάτες με την ΕΟΠΕ και να τη βοηθήσουμε, όπου μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει. Να ευχηθούμε να βρούμε τον δρόμο τους και οι Εθνικές ομάδες, οι επιτυχίες των οποίων, μαζί με τις επιτυχίες των συλλόγων, θα ανεβάσουν το επίπεδο του αγαπημένου μας αθλήματος».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x