Βόλεϊ

Καζάζης: «Χρήσιμο ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ευχαρίστησε τον κόσμο και στάθηκε στην μειωμένη συγκέντρωση των παικτών του στο 3ο σετ.

«Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι. Κερδίσαμε χωρίς να πιάσουμε την απόδοση που ήθελα», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μετά το ματς με την ΑΕΚ, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Ήταν φανερό ότι χάσαμε ρυθμό στο 3ο σετ, αλλά δεν είχαμε απόλυτη συγκέντρωση. Το 2ο σετ ήταν παγίδα όπως εξελίχθηκε γιατί μας δημιούργησε χαλάρωση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και στήριξε η βοήθεια του ήταν σημαντική», κατέληξε.

Ο πασαδόρος των ερυθρολεύκων Κώστας Προύσαλης επεσήμανε: «Κρατάμε τους τρεις πόντους. Έπρεπε να μπούμε πιο αποφασιστικά στο 1ο σετ, είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Το σέρβις μας βοήθησε είναι ένα όπλο μας που μας βοήθησε και μπορούμε να το βελτιώσουμε ακόμα».

Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, Χόρχε Παγιάν τόνισε: «Με τόσα προβλήματα που έχουμε η ομάδα σήμερα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Είναι κρίμα γιατί αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες».

Ο αρχηγός Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Οι παίκτες της ΑΕΚ διψούν για διακρίσεις. Το έδειξαν αυτό και σήμερα. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με εξαίρεση το δεύτερο σετ. Χάσαμε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες από λάθη απειρίας. Ο Ολυμπιακός ίσως να μας υποτίμησε λίγο αλλά κι εμείς παίξαμε σπουδαία. Κρατάμε το πάθος που δείξαμε και πάμε στο επόμενο ματς που είναι επίσης δύσκολο, κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x