Βόλεϊ

Η Σάκκουλα στα τμήματα υποδομής της Θέτιδος

Η Χαρά Σάκκουλα αναλαμβάνει προπονήτρια στις νεάνιδες και κορασίδες της Θέτιδος Βούλας, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η διοίκηση της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Μαζί με την πρώην διεθνή βολεϊμπολίστρια, ο Κώστας Σωτηρόπουλος αναλαμβάνει προπονητής στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας, λαμβάνοντας υπόψη και συνεκτιμώντας πολλούς παράγοντες, αποφάσισε να εμπιστευτεί τη συνέχεια του έργου του κόουτς μας (Χρήστου Παπαθανασίου) σε δύο ανθρώπους, τους οποίους αυτός εκτιμούσε και αγαπούσε ιδιαίτερα.
Στον κ. Κώστα Σωτηρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα και στη Χαρά Σάκκουλα, η οποία αναλαμβάνει τις ομάδες των κορασίδων και των νεανίδων.

Ο κ. Σωτηρόπουλος, καθηγητής φυσικής αγωγής και πετοσφαίρισης στο ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος, έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής πετοσφαίρισης ανδρικών και γυναικείων ομάδων, καθώς και ομοσπονδιακός προπονητής εθνικών ομάδων.

Η Χαρά Σάκκουλα υπήρξε επί σειρά ετών μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ με 215 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως προπονήτρια.

Και οι δύο διακρίνονται για το ήθος, την ευγένεια και την εργατικότητά τους. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο αναμφίβολα δύσκολο έργο τους και τους υποσχόμαστε ότι όλοι μας θα τους στηρίξουμε για να συνεχίσουν το έργο και να εκπληρώσουν το όνειρο του κόουτς μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x