Βόλεϊ

Η 12άδα της Εθνικής βόλεϊ γυναικών

Με τρία νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών κόντρα στη Γερμανία Παρασκευή και Κυριακή για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, κάλεσε τις Όλγα Βεργίδου, Μαρία Γενιτσαρίδη και Τζίνα Λαμπρούση για τις επικείμενες αναμετρήσεις. Οι υπόλοιπες τις 12άδας είναι οι: Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδου, Παπαφωτίου, Καββαδία, Χαντάβα, Αρτακιανού, Στράντζαλη, Διώτη και Κιόση.

«Δεν ξέρουμε με ποια σύνθεση θα κατέβει η Γερμανία, αφού υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να έχει κάποιες αλλαγές, αλλά, με όποια σύνθεση κι αν έρθει. είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό», τόνισε ο κ. Καλμαζίδης λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης και συμπλήρωσε πως:

«Δεν ξέρω τι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε, αλλά περιμένω να δω μια βελτίωση σε κομμάτια που έχουμε επισημάνει.
Σίγουρα, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να δουλέψουμε, αφού έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν θετικό το ότι στο δεύτερο ματς στην Πολωνία αντιδράσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουμε προς τα πάνω, γιατί στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ελπίζω, πάντως, ότι θα δω και σ’ αυτά τα παιχνίδια μια αντίδραση. Μια δυσκολία που έχουμε, παίζοντας τέτοια παιχνίδια, είναι οι ταχύτητες με την οποία παίζουν οι ομάδες. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, είχαμε να παίξουμε με ψηλά και δυνατά χτυπήματα, τώρα έχουμε να κάνουμε με ομάδες πιο τεχνικές και πιο γρήγορες και πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτά τα δεδομένα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x