Βόλεϊ

Γκούζου: «Έτοιμος για έναν τελικό ο Παναθηναϊκός»

Η έμπειρη κεντρικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο sport-fm.gr για την μεγάλη νίκη (3-0) επί του Ολυμπιακού και τα συμπεράσματα αυτής…

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι των αιωνίων στου Ρέντη με 3-0 για την 5η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Γυναικών και η Ουρανία Γκούζου εκ των κορυφαίων παικτριών του «τριφυλλιού».

Η 33χρονη κεντρικός μίλησε στο sport-fm.gr για τον τρόπο που ήρθε η νίκη και την σημασία της. «Μέτρησε ο ψυχισμός μας και το γεγονός ότι πιέσαμε αρκετά τον Ολυμπιακό στο σερβίς. Μπορεί να μην ήταν καλό ποιοτικά το ματς, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα. Δουλεύαμε καιρό για αυτόν τον αγώνα και είχαμε στόχο τη νίκη. Λάθη έγιναν και από τις δύο ομάδες, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε καλύτερα αυτά του Ολυμπιακού. Η νίκη αυτή μπορεί να σημαίνει και πολλά και λίγα, ανάλογα την δική μας πορεία. Πρέπει να κρατήσουμε τον ίδιο χαρακτήρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά, ενώ για το αν θεωρεί ότι ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει ξανά έναν τίτλο είπε: «Ήρθε. Το θέλουμε πολύ, δουλεύουμε πολύ για αυτό. Έχουμε επιλογές σαν ομάδα και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να παίξουμε σε έναν τελικό. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, τον οποίο περιμένουμε πολύ καλύτερο στον δεύτερο γύρο, όπως όλες τις ομάδες καθώς είναι αναμενόμενο να βελτιωθούν», κατέληξε.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x