Βόλεϊ

Για την υπέρβαση ο ΑΟ Θήρας

Το 0-3 σετ στο Ισραήλ είναι «βαρύ» για τον ΑΟ Θήρας, όμως η ομάδα την Τετάρτη θα προσπαθήσει για την υπέρβαση στη ρεβάνς με τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά για τους «32 του CEV Cup βόλεϊ γυναικών, στις 19:00.

Οι Σαντορινιές χρειάζονται νίκη με το ίδιο σκορ ή με 3-1 σετ, ώστε να πάνε το ματς στο «χρυσό» σετ για να φτάσουν στην «ανατροπή».
Ο κόσμος του κυκλαδίτικου νησιού έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και το κλειστό της περιοχής αναμένεται γεμάτο.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η πασαδόρος της ομάδας, Όλγα Βεργίδου, ανέφερε πως: «Όλο το νησί είναι σε ρυθμούς ευρωπαϊκού. Όλοι περιμένουν την Τετάρτη για να έρθουν στο γήπεδο. Εμείς δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτές τις μέρες, έχουμε καλή ψυχολογία και, με την ώθηση που θα μας δώσει ο κόσμος, πιστεύω πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσουμε χωρίς άγχος να πάρουμε την πρόκριση».

Η κεντρική, Ναταλία Μεταξά, σημείωσε πως: «Είμαστε πιο έτοιμες για το αυριανό παιχνίδι από ότι ήμασταν στο πρώτο ματς στο Ισραήλ. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και πάμε να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που θα γίνει ο επαναληπτικός στην έδρα μας, γιατί θα έρθει όλο το νησί να μας στηρίξει και θα έχουμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο. Εύχομαι σε ένα καλό αποτέλεσμα και, φυσικά, θέλουμε να προσφέρουμε ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο, εν όψει Χριστουγέννων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x