Βόλεϊ

Έκαναν αποτίμηση ΕΟΠΕ και σωματεία

Σε πολύ καλό κλίμα και με τη συμμετοχή εννιά παραγόντων από τις 11 ομάδες της Volleyleague γυναικών, διεξήχθη την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΟΠΕ συνάντηση-αποτίμηση για τον πρώτο γύρο.

Παρουσία του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας, Γιώργου Καραμπέτσου, του γενικού γραμματέα, Νεκτάριου Χαλβατζή, του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Χρήστου Σύλλα, και του διευθυντή της ΕΟΠΕ, Περικλή Μπακοδήμου, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που απασχολούν τη Volleyleague γυναικών.

Ακούστηκαν προτάσεις για την αγωνιστική και οργανωτική βελτίωση του πρωταθλήματος, εντοπίστηκαν συγκεκριμένα προβλήματα λειτουργίας, προκειμένου αυτά να λυθούν στον δεύτερο γύρο, ενώ έγινε κουβέντα για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τα επόμενα χρόνια.

Το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε για το τέλος του πρωταθλήματος, όταν και θα γίνει η συνολική αποτίμηση της σεζόν και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα, ενόψει της επόμενης διοργάνωσης.

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ έδωσαν το «παρών» οι: Νίκος Δελαγραμμάτικας (Πορφύρας), Πάρις Ευαγγελίου (Μαρκόπουλο), Γιώργος Αλατζάκης (Κόρινθος), Κώστας Βαμβακούσης (ΑΟ Θήρας), Ανδρέας Τρομπέτας (ΓΣ Ηλιούπολης). Με skype συμμετείχαν οι: Γιάννης Γιαννάκης (Άρης), Νίκος Ποντίκας (Μακεδόνες), Μπάμπης Ιωσηφίδης (Πανναξιακός) και Θεόφιλος Ορφανίδης (Αίας Ευόσμου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x