Βόλεϊ

«Δεν πετύχαμε κάτι με μια νίκη…»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για τη πρώτη νίκη της Εθνικής βόλεϊ γυναικών στο ματς που έδωσε για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωπαϊκής Λίγκας η Τζίνα Λαμπρούση. «Ακόμα καλύτερες στη συνέχεια» τόνισε

Τη συνέχεια που πρέπει να δώσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών, προκειμένου να συνεχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα ματς της Ευρωπαϊκής Λίγκας σχολίασε η Τζίνα Λαμπρούση.

Μετά την πρώτη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της Γερμανίας, η διεθνής παίκτρια σχολίασε:

«Το θέλαμε πραγματικά πάρα πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Μας είχαν ενοχλήσει κάποιες κακές εμφανίσεις σε προηγούμενα παιχνίδια, γιατί δεν ήταν αντιπροσωπευτικές της δουλειάς που έχουμε κάνει, αλλά αυτή τη φορά είχαμε διάρκεια και κυρίως καταφέραμε να "χαλιναγωγήσουμε” αυτή τη μεγάλη θέληση όλης της ομάδας για μία νίκη», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«…το ότι κερδίσαμε ένα αγώνα δεν σημαίνει ότι έχουμε πετύχει κάτι. Όσο σημαντικό κι αν είναι το να επικρατείς απέναντι σε μια μεγάλη δύναμη του Ευρωπαϊκού βόλεϊ όπως είναι η Γερμανία, το πιο σπουδαίο είναι η διάρκεια. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ματς και όλα τα κορίτσια θέλουμε να κάνουμε μια δεύτερη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα για να τα καταφέρουμε».

Αυτό βέβαια που έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες είναι: «…η ψυχολογία μας. Καταλάβαμε ότι έχουμε αρκετές δυνατότητες και παρόλο που με κάποιες ομάδες υπάρχει διαφορά αν παίζουμε εμείς αυτό που μπορούμε σε κάθε παιχνίδι, τότε θα είμαστε ανταγωνιστικές».

Όπως και την Παρασκευή έτσι και την Κυριακή, η Εθνική Γυναικών θα ανοίξει την αυλαία καθώς το αυριανό ματς με την Γερμανία θα διεξαχθεί στις 17.30 στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα και ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x