Βόλεϊ

Βουρδέρης: «Δεν είχαμε διάρκεια σε υψηλή απόδοση, κάναμε πολλά λάθη»

Στο γεγονός πως μετρά η πρόκριση του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών στάθηκε ο βοηθός προπονητή, Αντώνης Βουρδέρης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο βοηθός προπονητή στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Αντώνης Βουρδέρης, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος κατά διαστήματα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού με τη Ράντνικ και ναι μεν δικαιολόγησε τους «ερυθρόλευκους» παίκτες, αλλά θεωρεί πως έκαναν αβίαστα λάθη, τα οποία πρέπει να αναλυθούν και να διορθωθούν.

Αναλυτικά: «Αυτή η νίκη μας αφήνει εν μέρει μια ικανοποίηση, καθώς καταφέραμε να προκριθούμε στον επόμενο όμιλο του Champions League. Κατά διαστήματα, είμαι, επίσης, ικανοποιημένος, καθώς παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς.

Δεν μου άρεσε και δεν είμαι ικανοποιημένος ότι δεν είχαμε διάρκεια στην υψηλή απόδοση. Μπορώ να το δικαιολογήσω, γιατί η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να παίζει με διάρκεια σε υψηλό επίπεδο. Αυτοί οι παίκτες, όμως, δεν με έχουν συνηθίσει να κάνουν τόσο εύκολα αβίαστα λάθη, με καλή υποδοχή, καλές κόντρα μπάλες, γρήγορες μπάλες, κάναμε λάθη που δεν είναι για εμάς. Τα είδαμε, θα τα αναλύσουμε και θα τα διορθώσουμε».

Ο Άλεν Παγένκ συμπλήρωσε πως: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς το 3-1 σετ επί της Ράντνικ Μπιγιελίνα, ώστε να περάσουμε από αυτό τον γύρο και να συνεχίσουμε στο Champions League. Αύριο, σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτιζάν, πιο σκληρό, κι εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα, προκειμένου να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη και να προκριθούμε χωρίς να έχουμε ήττα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x