Βόλεϊ

Αυτά είπε η 19χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 5 παίκτες της εθνικής Κούβας

Την κατάθεση της έδωσε στο δικαστήριο η 19χρονη Φινλανδή που έπεσε θύμα βιασμού από 5 παίκτες της Εθνικής Κούβας.

Στο δικαστήριο υπέβαλε την κατάθεση της η 19χρονη κοπέλα από την Φινλανδία που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 5 βολεϊμπολίστες της Εθνικής Κούβας.

Η κοπέλα μαζί με τον συνοδό της δήλωσε πως έπεσε θύμα βιασμού, ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες ισχυρίστηκαν πως εκείνη εκδιδόταν.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη κοπέλα κατέθεσε πως όλα άρχισαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί, όπου εκεί γνώρισε τον Οσμάνι Ουριάρτε (ο ένας από τους παίκτες) με τον οποίο και κατέληξαν στο δωμάτιο του. Στην συνέχεια, δήλωσε πως εκείνος κάλεσε και τους υπόλοιπους Κουβανούς στο δωμάτιο, με την σεξουαλική επαφή να διαρκεί 1,5 ώρα. Η ίδια συμπλήρωσε πως ο βιασμός γινόταν ανά δυάδες, με τους παίκτες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο.

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της και έπειτα η νεαρή κοπέλα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ξενοδοχείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι παίκτες βέβαια δήλωσαν αθώοι, με το δικαστήριο όμως να επιβάλει στον Ρολάντο Σεπέδα και στους υπόλοιπους ποινή φυλάκισης 5 ετών, εκτός από τον Σιέρα που έφαγε 3,5 χρόνια. Επίσης, τους επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ στην κοπέλα δόθηκε αποζημίωση 9000 ευρώ.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x