Βόλεϊ

Άνετα στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Με άνεση νίκησε 3-0 σετ τη νεοφώτιστη στην Α1 βόλεϊ γυναικών Θέτις Βούλας ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» που διοργανώνει ο ίδιος στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 σετ τη Θέτις Βούλας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά Ιωάννης Μαλακατές» που διοργανώνουν οι «πράσινες» και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας στις 21:00.


Τα σετ: 25-12, 25-12, 25-17

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Ρίτσι, Λαγουδάκη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Καββαδία, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Ρόγκα (λ), Κάστανου, Φιλντ, Χρυσομάλλη, Καρπουζά

ΘΕΤΙΣ (Σωτηρόπουλος): Φαμπιάν, Καλαϊτζίεβα, Μελετιάδη, Κιουτσιούκη, Κερασιώτου, Τουρνάκη, Ξηντάρα (λ), Χριστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάι, Βαρουδάκη


Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως: «Καταρχάς, είναι τιμή για κάθε ομάδα να αγωνίζεται σε ένα τουρνουά στη μνήμη ενός τόσο σπουδαίου παράγοντα, όχι μόνο για το βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό, αλλά για τον αθλητισμό γενικότερα. Μάλιστα, είχα την τύχη να τον γνωρίσω και προσωπικά νιώθω μεγάλη χαρά που μπορούμε να τιμήσουμε τη μνήμη του σήμερα.

Η διοργάνωση αποτελεί μια ωραία γιορτή για το άθλημα, με όλες τις ομάδες να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν και κυρίως να απολαμβάνουν το τουρνουά, ενώ και η παρουσία του κόσμου είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος τόνισε πως: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά και ο Παναθηναϊκός φαίνεται πολύ καλύτερος από πέρυσι. Παρουσιάζεται ως μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και δείχνει σταθερότητα και δυναμισμό.

Σε ό,τι αφορά, τη διοργάνωση, μακάρι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, διότι ο εκλιπών ήταν μια τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό και άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να τιμώνται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x