Βόλεϊ

Ανδρέου: «Ικανός για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ»

Την αισιοδοξία του για κατάκτηση του νταμπλ απ’ την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Ανδρέου, τονίζοντας τις αλλαγές που έφεραν τις επιτυχίες στο τμήμα.

Βάση για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια θα είναι η φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Ανδρέου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ του «δικέφαλου του Βορρά» μίλησε για τον στόχο του νταμπλ, χωρίς να κρύψει την αισιοδοξία του για την κατάκτησή του, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεισφορά του Γιάννη Καλμαζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

Για την κατάκτηση Κυπέλλου απ’ τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και να συγκεντρωθούμε, γιατί έχουμε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Είχαμε βάλει από την αρχή ως στόχο την κατάκτηση Κυπέλλου και πρωταθλήματος. Το ένα το πετύχαμε, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη όμως για το πρωτάθλημα. Υπάρχουν και απρόοπτα, όμως αυτή η ομάδα απέδειξε πως είναι ικανή να κερδίσει και το πρωτάθλημα. Είμαστε πρώτοι, θα προσπαθήσουμε να μη χάσουμε το πλεονέκτημα της έδρας, όμως απέναντί μας έχουμε μια δυνατή και σοβαρή ομάδα όπως τον Ολυμπιακό».

Για το τι έχει αλλάξει φέτος: «Τα πρώτα χρόνια της θητείας μου στην προεδρεία του ΤΑΠ δεν είχαμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τους πρώτους. Καταφέραμε όμως κάποια πράγματα. Τα τελευταία τρία χρόνια παλέψαμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Φέτος υπάρχει ένας πολύ καλός συνδυασμός. Ο προϋπολογισμός σίγουρα έχει μεγάλη σημασία. Είχαμε πει από την αρχή πως φέτος θα κάνουμε την υπέρβαση για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Καλμαζίδη: «Κάποιοι προπονητές αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους, αλλά πάντα φαίνεται πως είναι ευθύνη της διοίκησης. Φέτος με τον Καλμαζίδη έχουμε ηρεμήσει. Έχουμε καλό κλίμα και φτιάχτηκε μια καλή ομάδα με τη συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή. Ως διοίκηση αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ομάδα και να την παραδώσουμε στον Καλμαζίδη. Χρειαζόταν αυτός ο προϋπολογισμός για να τα καταφέρει».

Για το πώς ο ΠΑΟΚ θα έχει διάρκεια: «Οι φετινές διακρίσεις θα είναι ένα σκαλοπάτι για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο, για την ανάπτυξη του βόλεϊ στη χώρα μας».

Για το ότι ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος απ’ αυτόν του Ολυμπιακού: «Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το μπάτζετ των αντιπάλων. Γνωρίζω μόνο πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει κάνει μεγάλη υπέρβαση και πως ό,τι είπαμε απ’ την αρχή, το τηρούμε. Θα είμαστε συνεπείς. Δεν έχει σημασία τι διαφορά υπάρχει απ’ τον Ολυμπιακό. Αφήστε να το ξέρουμε εμείς, οι διοικήσεις, αυτό. Σημασία έχει η επιτυχία του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x