Euroleague

Με επιστροφή Μπολμάρο αλλά χωρίς Νίμπο κόντρα στον Ολυμπιακό η Αρμάνι Μιλάνο

Με μία επιστροφή στη σύνθεσή της θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό η Αρμάνι Μιλάνο, αφού ο Λεάντρο Μπολμάρο θα ξανατεθεί στη διάθεση του Μεσίνα, ενώ εκτός δράσης παραμένει ο Τζος Νίμπο.

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας ξεκινάει το βράδυ της Τρίτης, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρμπαχτσε και την εντός έδρας νίκη της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Ζαλγκίρις, έτσι ώστε να ανέβουν στο 2-1, πριν ταξιδέψουν ξανά στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Εφές (18/10, 20:30).

Η Αρμάνι ταξίδεψε στη χώρα μας έχοντας μία επιστροφή στη σύνθεσή της, αφού ο Λεάντρο Μπολμάρο, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια της ομάδας του με Παρί και Μπρέσια, αλλά ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Επιπλέον, κανονικά θα αγωνιστεί και ο Φλακαντόρι, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στους Γάλλους, αλλά πήρε λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Μπρέσια, ενώ από την άλλη, εκτός δράσης παραμένει ο δυναμικός σέντερ, Τζος Νίμπο, με τραυματισμό στο πόδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x