Βόλεϊ

Ανακοίνωσε τους «Ευρωπαίους» η CEV

Τις ελληνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών που θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε η CEV, μέσω της ΕΟΠΕ.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τρεις ανδρικές και τρεις γυναικείες ομάδες και οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 12:30 στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης στο Λουξεμβούργο.

Στους άνδρες, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο CEV Cup και ο Ηρακλής στο Challenge Cup.

Στις γυναίκες, και οι τρεις ελληνικές ομάδες, ήτοι ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο Άρης και ο ΑΟ Θήρας, θα αγωνιστούν στο Challenge Cup.

Μάλιστα, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο είναι οι: BBSK Κωσταντινούπολης, Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης, Σαμόντ, Τερουέλ, Ααλστ (Βέλγιο), Ποσογίλνιτσα (Αυστρία), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς (Βουλγαρία), Σασταμάλα (Φινλανδία), Γκρόνινγκεν (Ολλανδία), Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία), Μλάντοστ Μπρσκο (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Καζινμπάρσικα (Ουγγαρία), Βίκινγκ Τιφ Μπέργκεν (Νορβηγία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x