Τένις

Μπαντόσα: «Tην επόμενη φορά παιδιά βάλτε τα παιχνίδια μας με τον Στέφανο σε διαφορετική ώρα»!

Η Πάουλα Μπαντόσα αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της στο Σινσινάτι, αφού την ίδια ώρα έπαιζε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε διπλανό κορτ!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν ακάθεκτη την πορεία τους στο Open του Σινσινάτι, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 2-1 σετ του Λέναρντ Στρουφ και την Ισπανίδα σύντροφό του με 2-0 σετ της Στερνς.

Μετά το τέλος του αγώνα της, η Μπαντόσα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη με τη νίκη της αλλά και την εμφάνισή της, κάνοντας πλάκα και... παράπονα στους διοργανωτές!

Συγκεκριμένα, η 26χρονη τενίστρια αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της, αφού την ίδια ώρα έπαιζε ο Στέφανος σε ένα διπλανό κορτ και οι φωνές των θεατών, αλλά και η έννοια της για το πως τα πάει ο σύντροφός της την αποσυντόνιζαν!



«Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Grandstand και την ίδια στιγμή να ακούς από δίπλα συνεχώς το αποτέλεσμα του Στέφανου. Κάποια στιγμή άκουσα πως έχασε το σετ και είπα "μείνε συγκεντρωμένη", δεν ήταν εύκολο. Tην επόμενη φορά παιδιά βάλτε τα παιχνίδια μας σε διαφορετικές ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x