Πόλο

Ανανέωσε με Γαρδίκα ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Νίκος Γαρδίκας έγινε την Πέμπτη η πέμπτη ανανέωση πολίστα στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της νέας σεζόν.

Παραμένει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νίκος Γαρδίκας. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο διεθνή περιφερειακό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ώστε να βοηθήσει το τμήμα με το σκοράρισμά του σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ενώ έγινε ο πέμπτος αθλητής που ανανεώνει μετά τους Σολανάκη, Μπογκντάνοβιτς, Αλαμάνο και Γαλανόπουλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Γαρδίκα για τη σεζόν 2024-2025!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα πορευτεί για τέταρτη σερί χρονιά με τον 25χρονο περιφερειακό ως… όπλο της στη δεξιά πλευρά τόσο επιθετικά, όσο κι αμυντικά.

‘Θεμέλιος λίθος’ κι εκείνος του οικοδομήματος του Απόλλωνα Σμύρνης την τελευταία τριετία ο Νίκος Γαρδίκας είχε καθοριστική συμβολή και τη σεζόν που τελείωσε στην πορεία των ‘κυανόλευκων’, σκοράροντας σε Ελλάδα κι Ευρώπη συνολικά 70 γκολ και μοιράζοντας πολλές ασίστ στους συμπαίκτες του!

Μάλιστα, τα 6 εκ των γκολ του τα σημείωσε στα τρία ματς του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ιστορική πρώτη, για το σωματείο, παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι εμφανίσεις του και την προηγούμενη σεζόν επιβραβεύτηκαν με κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο, στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών πριν το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον περασμένο χειμώνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Απόλλωνα. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα φοράω το σκουφάκι της ομάδας κι εύχομαι, πρώτα απ’ όλα, υγεία σε όλους. Να είμαστε καλά, να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα κι Ευρώπη», δήλωσε ο Νίκος Γαρδίκας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με την ‘ελαφρά ταξιαρχία’.

Μετά τους Μανώλη Σολανάκη, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Αλέξανδρο Αλαμάνο και Στέφανο Γαλανόπουλο στον Απόλλωνα συνεχίζει και ο Νίκος Γαρδίκας, ενώ έπεται συνέχεια τόσο σε ανανεώσεις, όσο και σε μεταγραφές, μετά και την προσθήκη του Κωνσταντίνου Λιμαράκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x