Κολύμβηση

Γκολομέεφ και Μπίλας: «Απίστευτο αυτό που κάναμε με το 1-2 - Δικαίωση για τον κόπο μας όλον αυτόν τον καιρό»

Οι δηλώσεις των Κριστιάν Γκολομέεφ και Στέργιο Μπίλα μετά την απίστευτη κούρσα και το ελληνικό 1-2 στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Συγκλονιστικοί Κριστιάν Γκολομέεφ και Στέργιος Μπίλας στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

Οι δύο Έλληνες κολυμβητές έκαναν μυθική κούρσα, τερματίζοντας στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα με χρόνους 21.72 και 21.73!

Ο Γκολομέεφ κατέκτησε για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του στο συγκεκριμένο άθλημα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον Μπίλα από την άλλη να αποχωρεί από τη φετινή διοργάνωση με τρία μετάλλια!

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο αθλητές δήλωσαν δικαιωμένοι για τον κόπο τους, κάνοντας ειδική μνεία για την εμφάνιση και την χαρά που έδωσαν στους προπονητές τους!

Γκολομέεφ: «Το είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε το 1-2. Το θέλαμε πολύ και το κάναμε. Για εμένα ήταν μια πολύ καλή κούρσα. Ήταν ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τίτλος. Το κυνηγάω εδώ και πολλά χρόνια από το 2012 βρίσκομε σε κάθε τελικό του ευρωπαϊκού, έχω τρία μετάλλια, μόνο το χρυσό μου έλειπε. Είμαι πολύ χαρούμενος!».


Μπίλας: «Δεν έχω λόγια. Μου βγήκε η κούρσα, χάρηκα απίστευτα πολύ για το 1-2. Είναι δικαίωση για τον κόπο μας, προπονούμαστε με το ίδιο τιμ και χάρηκαν όλοι. Νομίζω ότι είναι κάτι απίστευτο δεν μπορώ να το περιγράψω!».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x