Stoiximan Super League

Προχωράει για Εντινγκά

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ντέλβιν Εντινγκά είχε ο Ολυμπιακός, ώστε ο Αφρικανός χαφ – που εμφανίζεται θετικός με την παραμονή του στο Λιμάνι – να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντέλβιν Εντινγκά είχε αποκτηθεί με μεγάλες προσδοκίες από τον Ολυμπιακό, όμως ο Μίτσελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ανδρέα Σάμαρη αντί του Αφρικανού χαφ που ήρθε στους πρωταθλητές Ελλάδας ως δανεικός από την Μονακό.

Με την είσοδο του 2014 ο διεθνής άσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Πειραιωτών, οι οποίοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν και, όπως γράφει ο «Γαύρος», ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπό του για να μιλήσει εκείνος με τη σειρά του με τη Μονακό και να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του (αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ).

Από την πλευρά του, ο 26χρονος παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», αφού γνωρίζει πως δεν έχει θέση στον γαλλικό σύλλογο και έχει καταφέρει να κερδίσει τη εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Άλλωστε, ο Εντινγκά και η οικογένειά του περνούν πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Το επόμενο διάστημα ο εκπρόσωπος του Κονγκολέζου μέσου θα μιλήσει με τη Μονακό και οι Πειραιώτες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x