Γενικά

Τσέλσι-Ίντερ: Στο γήπεδο ο Πέδρο Νέτο για τους «μπλε» - Βασικός για 6ο φιλικό των «νερατζούρι» ο Κορέα

Με τον Πέδρο Νέτο στην εξέδρα -έτοιμο να ανακοινωθεί από τους Λονδρέζους- και τον Χοακίν Κορέα εκ νέου βασικό για τους πρωταθλητές Ιταλίας, διεξάγεται ο φιλικός αγώνας Τσέλσι-Ίντερ.

Δυνατή φιλική αναμέτρηση δίνουν αυτήν την ώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» οι Τσέλσι και Ίντερ, στην πρόβα τζενεράλε και των δύο ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους για τη νέα σεζόν.

Από τη μία, λοιπόν, στην εξέδρα για τους «μπλε» είναι ο Πέδρο Νέτο. Ο Πορτογάλος χαφ αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Έντσο Μαρέσκα -έναντι κάτι παραπάνω από 60 εκατ. ευρώ από τη Γουλβς- καθώς απομένουν τα τυπικά για τη σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, δε, βασικός για τους «νερατζούρι» είναι ο Χοακίν Κορέα. Υπενθυμίζεται ότι τα ιταλικά Μέσα επιμένουν ότι η Ίντερ δεν επιθυμεί να διατηρήσει τον Αργεντινό άσο στο ρόστερ της. Ωστόσο, πλέον ο 30χρονος άσος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί ρεπορταζιακά με την ΑΕΚ, όχι μόνο θα έχει παίξει και στα έξι φιλικά της παιχνίδια στην προετοιμασία της, αλλά είναι και σε όλα βασικός. Όσο ρόλο μπορεί αυτό εντέλει να παίξει στην παρουσία του στους πρωταθλητές Ιταλίας, δεδομένου ότι δεν είναι διαθέσιμος και ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x