Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Αλμέιδα, φαβορί Λαμέλα-Περέιρα

Ο Ματίας Αλμέιδα παίρνει αποφάσεις για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Νόα και όλα δείχνουν αρκετές αλλαγές.

Σε πολύ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον καθοριστικό επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League, την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στη Νόα στην OPAP Arena (20:30).

Τα πράγματα έγιναν περίπλοκα για την «Ένωση» μετά την ήττα στην Αρμενία (3-1) και περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν στη ρεβάνς, αν οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν ζωντανό τον στόχο της πρόκρισης στην League Phase. Άλλωστε η Νόα έδειξε πως δεν αστειεύεται αρχίζοντας με εκτός έδρας νίκη 5-0 επί της Σιράκ το νέο πρωτάθλημα Αρμενίας χθες το απόγευμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα κλίνει προς το να κάνει αρκετές αλλαγές, από δύο ως τέσσερις, σε σχέση με το πρώτο ματς. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Χατζισαφί αντί του Κάλενς στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ φαβορί για το βασικό σχήμα είναι και οι Περέιρα, Λαμέλα και Κοϊτά. Αν κάποιος ή όλοι εξ αυτών επιλεγούν να παίξουν από την αρχή, αυτό θα σημαίνει πως στον πάγκο θα μείνουν οι Πινέδα, Λιούμπισιτς και Γκατσίνοβιτς αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Στρακόσα στο τέρμα, Βίντα-Μουκουντί στόπερ με Ρότα δεξιό μπακ, Σιμάνσκι αμυντικό χαφ, Ελίασον δεξί εξτρέμ και Γκαρσία σέντερ φορ. Πάντως πιο σαφή εικόνα για τις σκέψεις του Αργεντινού προπονητή θα έχουμε όσο πλησιάζουμε στις 15 Αυγούστου και τη μεγάλη μέρα του επαναληπτικού, με τον «Πελάδο», φυσικά, να έχει στο μυαλό του πως ακολουθεί την Κυριακή (22:00) η πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και πως σε περίπτωση πρόκρισης η ΑΕΚ θα έχει αμέσως μετά τα παιχνίδια με Χάιντουκ ή Ρουζoμπερόκ στα playoffs του Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x