Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν αποκλείω να γίνει κάτι με Μαζουακού - Βλέπω Λαμέλα στη ρεβάνς με Νόα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα από την Τουρκία για τον Αρτούρ Μαζουακού και τις πιθανές αλλαγές της ΑΕΚ στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Νόα.

Ανοιχτό άφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου το ενδεχόμενο να προχωρήσει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Αρτούρ Μαζουακού, δεδομένου ότι ο Γάλλος αριστερός μπακ είχε απασχολήσει σοβαρά και τον Ιανουάριο.

«Για τον Μαζουακού δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Υπήρχε θέμα να τον πάρει τον Ιανουάριο η ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησε γιατί η Μπεσίκτας αποφάσισε να τον κρατήσει. Για τώρα δεν ξέρω αλλά το βλέπω λογικό και δεν αποκλείω να γίνει», ανέφερε.

Όσο για τον Βραζιλιάνο φορ Βινίσιους επισήμανε πως «… έχει προταθεί, τον εξετάζει, έχει λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που κοίταζε η ΑΕΚ, καθώς είναι πιο… σέντερ φορ. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν ξέρω αν θα επιλεγεί τελικά, γιατί είναι πάντα μέσα ο Κορέα και παίκτες σε αυτό το στυλ».

Για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Νόα είπε: «Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ‘πρέπει’ για να κάνει αυτό που έμοιαζε αυτονόητο μετά την κλήρωση, αλλά πλέον έγινε περίπλοκο. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα είναι πιο φρέσκια στο παιχνίδι της Πέμπτης. Αναμένουμε κάποιες αλλαγές, οι πληροφορίες μου λένε πως ο Λαμέλα είναι αυτός που είναι πιο πιθανό να δούμε βασικό, πίσω από τον φορ. Ο Κοϊτά μπορεί να είναι ο δεύτερος, γιατί έχει δείξει σε καλή κατάσταση, ενώ ο Χατζισαφί θα παίξει σίγουρα ως αριστερό μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x