Stoiximan Super League

Ζίβκοβιτς: «Σημαντική για τον ΠΑΟΚ και τις καριέρες μας η πρόκριση στο Europa»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, την πρόκριση του «δικεφάλου» στη League Phase του Europa League, αλλά και για την αποχώρηση του Κουλιεράκη.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, την πρόκριση του «δικεφάλου» στη League Phase του Europa League, αλλά και για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε την ευρωπαϊκή συνέχεια σημαντική για τον «δικέφαλο» αλλά και για τις καριέρες των παικτών του, ζήτησε από τη Βόλφσμπουργκ να... προσέχει τον Κουλιεράκη, ενώ χαρακτήρισε πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πρόλαβε να ξεκουραστεί:

«Δύσκολο να προλάβεις να ξεκουραστείς. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά μας».

Για την αίσθηση που του προκάλεσαν τα προκριματικά και η κλήρωση της League Phase του Europa League:

«Η κλήρωση είναι ενδιαφέρουσα, υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και θα το δείξουμε στο χορτάρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση μας στο League Phase του Europa League, είναι μια διοργάνωση που βοηθάει πάρα πολύ το κλαμπ και βοηθάει και εμάς για τις καριέρες μας. Οπότε είμαστε μόνο χαρούμενοι, που καταφέραμε να βρισκόμαστε εκεί».

Για το αν ο χρόνος είναι σύμμαχος και πως μπορεί να επιστρέψει η ομάδα στα γνωστά της στάνταρ:

«Νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Σκοπός είναι να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σαν ομάδα στις προπονήσεις, στους αγώνες και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να πηγαίνουμε να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Είμαστε στον σωστό δρόμο και δουλεύουμε σωστά».

Για το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί σωστά και μέσα στο μυαλό μας, θα έχουμε αποκλειστικά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον αποχαιρετισμό του στον Κουλιεράκη:

«Είναι σίγουρο λυπηρό, το γεγονός πως χάνουμε έναν παίκτη σαν τον Κωνσταντίνο, αλλά είμαστε και πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί ξέρουμε πως θα πάει σε ένα μεγάλο κλαμπ και πρωτάθλημα. Θα κάνει καλό στην καριέρα του. Εγώ θέλω να ζητήσω από την Βόλφσμπουργκ να τον προσέχει και να του ευχηθώ να πάνε όλα καλά και καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x