Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Η ΑΕΚ δικαιούται να είναι στην πρώτη θέση»

Στην πίεση αλλά και στην καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ. «Στην καρδιά μου ο Πανιώνιος, αλλά θα πάω εκεί για τη νίκη», είπε για το ματς που ακολουθεί.

Χαρούμενος που βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό του αλλά και για το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός αναφέρθηκε, μιλώντας μετά τη νίκη επί της Καλλονής, τόσο στην καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια όσο και στην πίεση που υπάρχει στην «Ένωση». Τέλος έδωσε σύνθημα νίκης την επόμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, τονίζοντας πως δεν θα τον επηρεάσουν τα αισθήματά του για τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά:


«Είμαστε ήδη περίπου 3-4 μήνες μαζί και έχουμε δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ δικαιούται να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις για την ΑΕΚ. Πρέπει να το καταλάβουμε αλλά να ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι και διασκέδαση και πρέπει να το απολαμβάνουμε».

Για την δική του αγωνιστική εικόνα: «Έπαιξα πέντε λεπτά με τον Πανθρακικό, 20 λεπτά με τον Παναιτωλικό και κόντρα στην Ελευσίνα και πρώτος στόχος μου ήταν να βρω ξανά τον ρυθμό μου. Να είμαι έτοιμος και δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα. Ο δεύτερος στόχος μου φυσικά και είναι να σκοράρω. Γι” αυτό ήρθα άλλωστε. Θέλω να πηγαίνω βήμα – βήμα».

Σε ότι αφορά στον αγώνα με τον Πανιώνιο υποστήριξε:

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πανιώνιος πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Δεν θα πάω όμως χαλαρός. θα πάω εκεί για να νικήσω, να σκοράρω. Αυτός είμαι. Αυτή είναι η ΑΕΚ και πρέπει να πάει εκεί μόνο για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x