Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τα δεδομένα για την ενίσχυση στα στόπερ και τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τον Κόλεϊ είναι πολύ προχωρημένο, αφού έχει συμφωνήσει τα πάντα μαζί του. Αριστεροπόδαρος, θηρίο (1.90 μ.), με ρέντα στο σκοράρισμα και έπαιξε σε αρκετά ματς στην Τουρκία. Έμεινε το τυπικό, το τελικό από τη Μπεσίκτας για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Στα στόπερ, ο ΠΑΟΚ θα πάρει και έναν δεξιοπόδαρο. Θεωρείται βατή η περίπτωση του Πολωνού Ματέους Βιετέσκα και υπάρχει μία περίπτωση από τη Δυτική Ευρώπη, για δανεισμό και αυτός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στα χαφ, όπου επίσης γίνεται χαμός, υπάρχει πάντα ο Μπακαγιόκο και είναι επίσης η πιο βατή περίπτωση. Ο Μπακαγιόκο, η αλήθεια είναι, πως απορρίφθηκε από τον Λουτσέσκου, με τη λογική πως δεν θα βρει ξανά τον εαυτό του. Έχει μιλήσει και ο παίκτης με ανθρώπους της ομάδας. Έχουν προκύψει προτάσεις νεαρών από τον Άγιαξ του Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς και της Ρόμα του Εντάρντο Μπόβε, με τη λογική μήπως γίνει η έκπληξη, πολύ περισσότερο του Μποβέ που μοιάζει ιδανική περίπτωση και πιο δύσκολη περίπτωση», πρόσθεσε.

Και μίλησε για τις αποχωρήσεις από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ και τη ρεβάνς με την Σάμροκ Ρόβερς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x